blog-logo

Țucunel și conservatorii se plâng că le sunt distruse bannerele

Țucunel și conservatorii se plâng că le sunt distruse bannerele

Preşedintele PC Braşov, Ion Diniţă, a declarat că în România, mai ales la Braşov, „campania electorală se desfăşoară“ ca în epoca primitivă. Conducerea PC acuză vandalizarea afişelor electorale ale USL, atît în municipiu, cît şi în judeţ. Conservatorii braşoveni spun că surprinzător este faptul că la vandalizarea afişelor electorale sînt folosiţi copii, explicaţia fiind simplă: aceştia nu răspund în faţa legii pentru ceea ce fac.

Și candidatul independent la Consiliul Județean, Nicolae Țucunel, spune că aproape în toate localităţile din judeţ (în municipiu sunt păyite de poliția locală a vicepreședintelui PDL George Scripcaru) i-au fost vandalizate afişele, uneori cei vinovaţi fiind prinşi asupra faptului sau chiar recunoscând ulterior.

Alte articole:   Siegfried Mureșean: UE va impune restricții dacă nu va fi reciprocitate din partea SUA pentru acordarea de vize pentru toți cetățenii europeni

„În ultimele zile, vandalismele asupra panourilor şi bannerelor mele s-au înmulţit, iar pagubele produse materialelor electorale sunt importante. Cer contracandidaţilor mei să îşi instruiască echipele să înceteze aceste practici. Braşovul este un judeţ cu un grad superior de civilizaţie, nu suntem în Somalia sau într-o ţară bananieră. Este inadmisibilă furia cu care îmi sunt distruse materialele electorale şi nu pot accepta minciunile sfruntate care se vehiculează la adresa mea şi a familiei mele”, a subliniat Ţucunel.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.