blog-logo

Brașoveanul Răzvan Ioan Taraș, noul președinte al Agenției pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri

Brașoveanul Răzvan Ioan Taraș, noul președinte al Agenției pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri
Razvan Ioan Taras, captura Nova TV

Razvan Ioan Taras, captura Nova TV

Primul-ministru Victor Ponta l-a numit astăzi în funcția de preşedinte al Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii pe Răzvan Ioan Taraș, membru PSD Brașov.

Pe noua serie de numiri în funcții a lui Victor Ponta de astăzi s-a aflat și Răzvan Ioan Taraș, fost consilier județean al Brașovului. Absolvent al Liceului Andrei Șaguna, apoi a Facultății de Chimie și a celei de Management în domeniul Agriculturii, membrul PSD a reușit să câștige încrederea prim-ministrului, urmând să demonstreze că are abilitățile necesare pentru conducerea Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijloc. În cadrul unei emisiuni tv,  Răzvan Ioan Taraș a fost dat drept un exemplu de urmat pentru cei care doresc să atragă fonduri europene pentru finanțarea IMM-urilor. Și asta pentru că până acum, noul președinte al agenției a realizat mai multe proiecte prin care și-a dezvoltat afacerile cu bani de la Uniunea Europeană.

„Durează foarte mult perioada în care trebuie să aduni aprobările necesare depunerii proiectului, dar se pot face și e păcat ca atunci când ai posibilitatea să beneficiezi de un sprijin, să nu profiți de el“, a declarat Răzvan Ioan Taraș.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Liviu Dragnea își face un nou partid condus de Carmen Dan

Leave a Reply

Your email address will not be published.