blog-logo

De ce este nevoie de PRM?

De ce este nevoie de PRM?

Ultima perioadă a demonstrat clar că este nevoie de o schimbare. Oamenii s-au săturat de aceiaşi politiceni, care nu fac altceva decât să vină şi să promită marea cu sarea şi apoi să uite de cei cărora le-a promis un trai decent. Mai mult, pe fondul aşa-zisei crize economice planetare, atât la nivel central, cât şi la nivel local am asistat la o bătaie de joc cruntă: s-au tăiat pensiile, s-au tăiat salariile la bugetari, s-au tăiat gratuităţile pe transportul în comun care acum le sunt oferite ca mită electorală, dar şi aia parţial, pensionarilor.

Este nevoie de o forţă politic nouă, care să lupte cu adevărat împotriva corupţiei, nu cum a făcut Traian Băsescu, care avea sloganul „Arde-i pe corupţi!“ şi a adus cea mai mare clică de şmecheri care au făcut averi imense peste noapte, pe mâna unor miniştri ca Elena Udrea.

Alte articole:   Dosarul cu șină, eliminat din instituțiile publice. Buletinul, acceptat în format electronic

Este nevoie de PRM, pentru ca UDMR să nu mai fie un motiv de şantaj pentru partidele româneşti, care pentru ciolanul guvernării ajung să ia decizii împotriva statului român şi a românilor. Este nevoie de PRM pentru ca la Braşov, din cauza acestui şantaj, să nu mai fie promovaţi pe funcţii de subprefect, vicepreşedinte de Consiliul Judeţean sau şefi de instituţii membri UDMR; care nu au alt interes decât să-şi promoveze oamenii în funcţii, indiferent de capacitatea lor profesională, primând doar criteriul etnic.

Este nevoie de PRM pentru că are oameni cinstiţi, care sunt dispuţi să muncască în interesul comunităţii nu al unor firme clientelare sau pentru a-şi umfla buzunarele. Ziarele şi televiziunile prezintă în fiecare zi corupţia celor din PDL, PSD, PNL, PC şi UDMR. Aţi auzit de scandaluri în care să fie implicaţi membri PRM? De ce? Este o întrebare retorică la care vă lăsăm  pe Dumneavoastră să găsiţi răspunsul!

Alte articole:   Mai mulți șoferi au fost amendați după ce au fost prinși în timp ce făceau drift-uri în Poiana Brașov

Iar pe 10 iunie trebuie să-i alegeţi pe cei care au demonstrat că vor să elimine băieţii deştepţi, iar banii publici să fie folosiţi integral pentru interesul cetăţenilor, pentru că bani mai mulţi înseamnă lucrări de infrastructură mai multe, adică locuri de muncă! Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Cristian Stănescu,

preşedintele PRM Braşov

Distribuie dacă îți place!
  1. Hai sictir, ca nu avem nevoie de PRM! Sunteti niste handicapati!

    Reply
  2. Avem nevoie de oameni care cunosc si respecta istoria adevarata a tarii. Brasovul are nevoie de o statue reprezentativa (pana acum nu exista!) pentru municipiu si judet! Sunt convins ca o statuie in centrul municiupilui Brasov reprezetandu-l pe Regele Ferdinand I ar fi o reparare pentru tot ce a facut acesta, alaturi de Regina Maria, pentru Brasov si pentru Romania Mare!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate