blog-logo

Aleşii Judeţului au tras din nou chiulul de la şedinţă UPDATE

Aleşii Judeţului au tras din nou chiulul de la şedinţă UPDATE

UPDATE La convocarea de la ora 12.00 efectivul aleşilor judeţeni a fost completat de vicepreşedintele Attila Kovacs, dar şi de liberalul Cristian Drăghici, care lipsise de dimineaţă, din cauza unor probleme de sănătate. Astfel, numărul aleşilor judeţeni cu drept de vot a ajuns la 19, astfel că şedinţa a fost statutară, astfel că proiectele importante pentru braşoveni, cum ar fi alocarea de fonduri Spitalului Judeţean pentru repararea computerului tomograf şi ecografului, au fost, în sfârşit, aprobate. Singurii care au băgat „gol“ la ambele convocări au fost consilierii PSD.

Şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean de azi-dimineaţă a fost amânată, pentru a doua oară, temporar, din cauza lipsei de cvorum, după ce vinerea trecută s-a întâmplat acelaşi lucru. În sala de consiliu nu au fost decât 17 consilieri. Preşedintele CJ Aristotel Căncescu a convocat însă, o nouă şedinţă pentru ora 12.00.

Alte articole:   Comisia Europeană: “Pașaportul verde digital” va fi propus pe 17 martie

De dimineaţă, la plen nu au fost prezenţi decât 14 consilieri din partea PNL, Ştefan Aranyosi, din partea UDMR, şi doi aleşi din partea PDL, Dorin Lixăndroiu şi Silviu Hârşoveanu. Liderul consilierilor judeţeni democrat liberali, Mihai Veştea, a precizat încă de vinere trecută că reprezentanţii formaţiunii nu s-au prezentat la şedinţă , pentru că pe ordinea de zi ar fi proiecte de hotărâri catalogate drept  populiste sau „redactate în bătaie de joc“. Totodată, niciunul dintre consilierii judeţeni PSD nu a fost prezent la şedinţa din această de dimineaţă.

Dezinteres pentru sănătatea braşovenilor

Se pare că aleşilor judeţului le-a păsat prea puţin de proiectele importante care erau pe ordinea de zi şi au preferat să boicotze şedinţa, interesele de partid şi râca din campania electorală primând. Unele dintre proiectele care trebuiau aprobate erau vitale pentru braşoveni, cum ar fi alocare sumei de 452.000 de lei Spitalului Clinic Judeţean pentru achiziţionarea unor piese în vederea reparării computerului tomograf şi a ecografului HD11XE. Nu în ultimul rând, câteva zeci de braşoveni nevoiaşi sau cu grave probleme de sănătate aşteptau cu sufletul la gură şedinţa, în vederea acordării unor ajutoare băneşti.

Alte articole:   Obeliscul din fața Gării Brașov, o deschidere spre nou și trecutul istoric al orașului

Vom reveni cu amănunte!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate