blog-logo

Războiul afişelor: oamenii „UNPR“, prinşi în ofsaid la Râşnov

Războiul afişelor: oamenii „UNPR“, prinşi în ofsaid la Râşnov

Lupta politică se pare că nu are mai nimic în plan ideologic. Pe de o parte, Cătălin Leonte (candidatul USL la Primăria Braşov) îi tot solicită primarului George Scripcaru (PDL) să iasă la o confrutnare directă, la orice oră, loc, post de televiziune etc.

De cealaltă parte, în mod evident, răspunsul a venit cu distrugerea tuturor afişelor, bannerelor mash-urilor celor de la USL. „Se doreşte ca numai un candidat să fie cunoscut la Braşov, iar noi nu avem puşculiţa de stat să tot refacem bannere, că scoatem din buzunarul nostru“, comenta şi liderul PSD Braşov, deputatul Constantin Niţă, situaţia de la Braşov .

La Râşnov, Cătălin Nan ne-a trimis două poze cu oamenii de la UNPR care dezlipeau afişele celorlalte partide, iar dacă nu reuşeau, lipeau altele cu UNPR peste…

Alte articole:   Oamenii legii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 202 sancțiuni contravenționale

Anita Cristescu ne-a trimis şi ea câteva fotografii din cartierul Tractorul. Aici panourile de afişaj au fost culcate la pământ.

Distribuie dacă îți place!
  1. nu e de mirare, au invatzat ce stiu mai bine de la fratii portocalii…

    Reply
  2. Nu ar fi mai bine sa ne ocupam de lucruri mai serioase decat cine rupe afise?! parca ar fi vorba despre copii care deseneaza pe pereti! campania electorala nu se reduce la lupta afiselor, parerea mea

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate