25 de companii vin la Târgul de Cariere Braşov, organizat de AIESEC

25 de companii vin la Târgul de Cariere Braşov, organizat de AIESEC

O nouă ediţie a Târgului de Cariere îşi deschide porţile la Braşov pe 22-23 mai, la Aula Universităţii, între orele 10.00 şi 16.00. Târgul de Cariere facilitează întâlnirea dintre tinerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi companiile angajatoare, oferind transparenţă procesului de recrutare.

Targetul evenimentului – persoanele cu vârsta până în 30 de ani, absolvente de studii superioare – este invitat să cunoască oferta companiilor participante, să poarte conversaţii cu reprezentanţii departamentelor de resurse umane, să ceară detalii despre condiţiile de angajare, cerinţele şi oportunităţile fiecărui job în parte, dar, mai ales, să primească din partea angajatorilor un feedback live pe CV-ul depus.

Alte articole:   Attila Kovács, președintele UDMR Brașov: Vrem să continuăm munca începută
 Se caută IT-işti şi vorbitori de limbi străine

Târgul de Cariere vine şi în această primăvară cu o ofertă bogată de angajare. Arvato, Autoliv, CGS, Continental, Emerson, Delaco, Dennemeyer, IBM, Siemens, Sykes sunt o parte dintre cei care doresc să angajeze tineri cu potenţial şi aspiraţii în carieră.

La această ediţie a Târgului de Cariere şi-au anunţat prezenţa un total de 25 de corporaţii multinaţionale, companii naţionale şi locale, provenind dintr-o paletă extinsă de domenii ca: IT&C, BPO, vânzări, inginerie, consultanţă, management, resurse umane, servicii financiare şi bancare, marketing etc.

“La Târgul de Cariere iau parte cei mai importanţi angajatori din toate domeniile. Pe lista participanţilor la evenimentul nostru se regăsesc acele companii aflate într-o etapă de creştere, dezvoltare şi care doresc să îşi completeze echipa cu tineri fie de entry level fie cu experienţă pe un anumit domeniu de activitate. Bazându-ne pe ediţiile anterioare, ne aşteptăm ca şi în această primăvară numărul şi calitatea candidaţilor participanţi să fie pe măsura ofertei. Vizitatorii Târgului de Cariere depăşesc pragul numeric de 4.000, la fiecare ediţie”, declară Mihai Cotos, manager Târgul de Cariere.

Alte articole:   Raportul activității primarului Nicolae Bărdaș și proiectele de viitor pentru Rupea

Ca o particularitate a acestei ediţii, persoanele cu studii sau experienţă pe segmentul IT, alături de vorbitorii de limbi străine sunt principalele vizate de companiile participante.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate