blog-logo

„Hoţii şi vardiştii“ cu cei care vandalizează banerele USL

„Hoţii şi vardiştii“ cu cei care vandalizează banerele USL

Azi-dimineaţă, la ora 5.00, a avut loc un nou episod  din jihadul pornit de persoane necunoscute împotriva bannerelor USL. De data aceasta, au existat şi martori…

„Eram cu un coleg în maşină, iar la Şcoala Populară de Artă (pe strada Lungă, vis-a-vis de «Mielul Alb», n.r.) am văzut o autospecială de genul celor folosite la iluminatul public, cu brat telescopic hidraulic. Are număr de înmatriculare de Bucuresti. I-am văzut că tăiau bannerul, am oprit masina si am deschis geamul să le fac poza cu telefonul. Patru indivizi dintr-un Logan alb B-113-SDN, care era oprit în spatele lor, m-au văzut şi le-au făcut semn cu farurile. Imediat au coborât braţul hidraulic să fugă. Le-am făcut poză, am încercat să-i urmărim, dar nu am reuşit, pentru că Loganul alb ne bloca. Ne-am întors în centru şi mi-am amintit că la cinematograful de lângă AJOFM mai era un Logan Alb, pe care l-am văzut la Ando’s oprit. M-am dat jos să-i întreb dacă ei au văzut şi pot să dea mai multe relaţii. În maşină (BV-13-UGD) era viceprimarul Miklos Gantz şi Ciprian Chiricheş (ambii PDL – n.r.). I-am întrebat ce faceţi, le-am spus că i-am pozat pe cei care au taiat bannerul şi Loganul alb… Am ajuns să ne certăm. I-am lăsat în pace. Am sunat la 112, a venit un echipaj de la Poliţie acolo, s-a făcut un proces-verbal, dar în câteva minut a venit şi o maşină de la Poliţia Locală şi au început ei să mă întrebe ce ştiu despre Loganul alb (!!!), deşi au nu le spusesem nimic lor, ci doar lui Gantz şi Chiricheş…

Alte articole:   Festival de datini și obiceiuri, la Centrul Multicultural și Educațional Săcele

Am depus o plângere la Secţia 2 şi m-am dus la Poliţia locală, pentru a le solicita să nu şteargă înregistrările video, pentru că acolo sunt trei camere video (vezi foto). M-au ţinut vreo 50 de minute ca să-mi înregistreze cererea, pe motiv că nu le merge calcultarul să îmi dea număr de înregistrare. Când i-am ameninţat că o să chem presa, imediat s-a rezolvat problema. Acum aşteptăm să vedem ce spun poliţiştii“, a declarat Sorin Susanu, candidat USL la Consiliul Local Braşov.
Viceprimarul Miklos Gantz a confirmat faptul că s-a întâlnit cu Susanu duminică dimineaţă, dar spune că mirosea a alcool şi nu a înţeles ce vrea, Pe de altă parte, a susţinut că nu ştie ce s-a întâmplat şi că este treaba Poliţiei să rezolve problema, cu atât mai mult cu cât şi bannerele PDL ar fi vandalizate (dar pe care nu le-a văzut nimeni tăiate…).

Alte articole:   Copii și tineri cu dizabilități din Brașov vor susține, astăzi, un spectacol la Sala Patria

Tot azi-noapte, s-a desfăşurat în forţă şi războiul lipitorilor de afişe. Sau, mai exact, al celor plătiţi să rupă afişe. Astfel, pe strada Zizinului, toate afişele de la toate partidele au fost vandalizate, cu o singură excepţie: cele ale candidaţilor PDL George Scripcaru şi Nicolae Ţucunel. Posibil să fie vreo coincidenţă….

Distribuie dacă îți place!
 1. Electricianu PDL 20 mai 2012, 4:41 PM

  Mare coincidenta… ce cauta domn’ Chiriches prin zona? Si domnul Miklos… ceva e putred in Brasov

  Reply
 2. Jihadul!?!? Mai baieti, baietii mosului, va rog Io frumos, puneti mana pe o carte, mai dati pe la scoala din cand in cand, datiii tovarasei invatatoare o floare si rugatio sa va invete cate ceva ca sa puteti sa folositi corect DEX-ul. Nu de alta, dar incultura e CRASA.
  Si, poate asa, cand veti fi absolvit cicul gimanzial, intr-un invatamant in care ministrul sa nu fie plagiator, veti folosi cuvintele corect. Lectura placuta!

  Reply
  • ne-ai spart la gramatica. iar jihadul e folosit in sens peiorativ. vezi tu cum e la DEX.

   Reply
   • Stati asa sa regasesc eu pe unde am pus niste poze, sa vtedei ce idei le-ar da englezii lui Scripi precum vtedei in poza cu Magic Roundabout, micile giratorii sunt marcate cu niste simple punctulete de vopsea. Inchipuiti-va caastfel de giratorii exista, in unele orase, la orice marunta intersectie in T. De ex., Eftimie, inchipuie-ti ca de la Redactie 1 la Redactie 2, in loc de rectangularul STOP, vei intalni puncte de vopsea pentru a te invarti de 2 ori> o data la Tractoarelor cu Goga, apoi la Goga cu Progresului. N-ar fi tare? ))

    Reply
  • „rugatio” zici, ha ? Cum era cu DEX-ul ? :))))

   Reply
 3. Asai ca team spart, scriitorasu-le? La facultatea de scriitori la ziar/etc, spune in anul I, semestrul I, ca se folosesc ghilimele. Dar tu, ce facultate ai facut, ca textul suna ca a-l unui inginer care nu stie meserie si se travestes-te in ”jurnalist”!

  Reply
 4. Sa nu deviem de la subiect totusi, dl. Mihai !

  Reply
 5. Nu va place articolul domnul mihai cu m mic de la m…e ? :))

  Reply
 6. nu poti avea prea mari asteptari de la niste oameni care nu au pic de respect pentru cetateni si pentru legile statului, pentru ei vandalizarea unor afise este ca o plimbare prin parc…se simt cu cutitul la os si nu mai au sansa de scapare…

  Reply
 7. D-l. Mihai V. este cel mai tare la scris cu litere!

  Reply
  • Eu cred ca domnul Mihai Viteazu face greselile intentionat. Sunt aceleasi figuri lingvistice din textele de pe scripcaru.ro si cancescu.ro, iar autorul banuiesc ca este un personaj de legenda, pe care il cunoastem cu totii si pe care doar unii il respectam asa cum ar trebui. Unii ingineri fuduli il considera un biet desenator, dar omul ala se confunda cu o mare parte din istoria presei locale din ultimii 20 de ani.

   Reply
 8. Intreb si eu ceva: legea permite cumva afisarea de bannere electorale, actiuni electorale in institutiile publice, scoli etc.?
  Intreb doar ptr. ca bannerul in cauza se afla pe cladirea scolii Populare de Arta…
  (Nu vreau sa firm ca deterioarea panourilor electorale este de dorit, cu toate ca in unele cazuri ploaia si vantul le-a deteriorat, si nu unul sau sau alt partid, cum se vehiculeaza in trusturile de presa ale partidelor.)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.