blog-logo

EXCLUSIV Procesul de insolvenţă la FC Braşov continuă!

EXCLUSIV Procesul de insolvenţă la FC Braşov continuă!

Chiar dacă directorul general al FC Braşov, Ioan Stamatopol, spunea că „nu se pune problema falimentului. Am ajuns la o înţelegere, iar restanţa financiară va fi achitată în totalitate“, după ce newsbv.ro a anunţat în exclusivitate că s-a deschis un proces de insolvenţă a Clubului, lucrurile sunt departe de a se rezolva.

Procesul continuă, instanţa acordând un nou termen de judecată societăţii SPEEDEX TOURS&SPORT, CONSULTING SRL, cea care a solicitat insolvenţa, pentru că nu şi-a încasat banii pentru cantonamentul celor de la FC Braşov desfăşurat în Antalia. Termenul nou a fost acordat pentru  „timbrarea contestaţiei şi pentru a da posibilitatea creditoarei să ia cunoştinţă de conţinutul acesteia“.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Județul Brașov, lider național la violenţa în şcoli. Reacția IȘJ Brașov
 1. cine il crede pe stamatopol, frate?!? ca doar el zice…altu-i cu banu’…si cum nu mai are de unde fura.. nema banu..

  Reply
 2. Un jurnalist adevarat s-ar apuca sa faca o investigatie despre cati bani s-au dus de la bugetele locale si judetene in ultimii foarte multi ani in groapa fara fund a acestui club, care cand are nevoie de bani e al comunitatii si cand e de luat vreo decizie este al unui singur om, un miliardar cu mult carton in compozitie, pasionat de panarame televizate si cocolosit de absolut toti politrucii locali. Cum si in ce conturi s-au incasat banii din vanzarea atator jucatori de valoare, in ultimii ani?
  Cine raspunde pentru banii varsati de la bugetele locale, ce s-a facut cu ei, ce a castigat concret orasul sau judetul din aceasta investitie si cum a ajuns o persoana privata sa decida de capul ei pe un buget care vine de la locuitorii orasului?
  Cand se va opri aceasta practica de a arunca banii nostri pe fereastra, pe salariile unor mercenari pasionati de pariuri? Cand va avea de gand acest club chiar sa se ocupe de cresterea si educarea unor jucatori nascuti la Brasov?

  Reply
 3. […] brasovstiri brasov Magistrații de la Tribunalul Brașov au acordat un nou termen în procesul de insolvență declanșat împotriva FC Brașov, care nu și-a onorat plata datoriilor pentru cantonamentul din […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.