blog-logo

Polițiștii au depistat încă doi braconieri

Polițiștii au depistat încă doi braconieri

Polițiștii brașoveni au organizat o razie pentru combaterea faptelor de braconaj cinegetic, pe raza fondului de vânătoare dintre localităţile Apaţa și  Ormeniş. În timpul acțiunii, la ora  21.40, pe D.J.131, a fost oprit în traficul rutier pentru control un autoturism tip jeep, condus de un localnic de 45 ani.

Polițiștii au identificat în autovehicul două arme letale de vânătoare și două cartușe, care, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că sunt deținute în mod legal de localnicul depistat. La solicitarea polițiștilor, acesta nu a prezentat nicio autorizaţie de vânătoare care să justifice ieşirea cu armele în fondul de vânătoare, ca urmare armele şi muniţia au fost confiscate în vederea cercetărilor.

Alte articole:   Un medic propune celor care nu cred în existența COVID sau minimizează gravitatea infecției să-și asume și consecințele

De asemenea, în  data de 14.05.2012, polițiștii din Rupea  au organizat o acțiune similară, în fondul de vânătoare Pădurea Bogății. În timpul acțiunii, la ora 20.30, a fost prins în flagrant un localnic de 33 ani, care împușcase un porc  mistreț, de aproximativ 80 Kg. ,folosind o armă de vânătoare cu glonț, pe care o deține legal.

În urma verificărilor polițiștilor,s-a constatat că suspectul  nu deținea autorizație pentru a vâna mistrețul, ca urmare a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic. Și în acest caz arma a fost ridicată de polițiști în vederea cercetărilor.

  

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.