blog-logo

Mohaci începe lupta cu „turismul la negru“

Mohaci începe lupta cu „turismul la negru“

Numit recent în fucnția de prefect al Braşovului, Mihai Mohaci a anunțat un obiectiv extrem de ambițios, pe care autoritățile nu și l-au propus la modul serios nici măcar dclarativ.

Este despre declanșarea unei  campanii de combatere a turismului „la negru” din judeţ, fiind vizați proprietarii caselor de vacanţă din Braşov, Predeal, Bran, Moeciu, Fundata, care sunt folosite ca pensiuni folosite în scopul de a obţine bani, dar fără a se plăti dări către stat.
Pe lângă evaziunea fiscală, proprietarii acestor pensiuni fac concurenţă neloială celor care îşi funcționează legal și plătesc dări și impoyite către stat. „Din 2005, turismul la negru a înflorit, iar eu am semnalat acest lucru Prefecturii încă de la acea vreme. Nu am primit nici un răspuns nici până în ziua de astăzi. Probabil au aşteptat să vin eu la Prefectură să îmi dau singur un răspuns la respectiva adresă. În maximum o lună vom începe bătălia cu cei care încalcă legea în acest domeniu, în special în zona Bran – Moeciu, unde cred că sunt cele mai mari probleme”, a precizat prefectul Mihai Mohaci.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Numărul autorizațiilor de construire pentru clădiri rezidențiale a scăzut cu peste 20%, în primele luni ale anului

Leave a Reply

Your email address will not be published.