blog-logo

Iluzionistul Alin Blaine s-a lăsat de trucuri și s-a pocăit

Iluzionistul Alin Blaine s-a lăsat de trucuri și s-a pocăit

Tânărul Alin Blaine (28 de ani), originar din Brașov, a dovedit până anul trecut că este cel mai bun iluzionist din România, doar că succesul nu i-a hrănit sufletul. Chiar dacă își făcuse un loc în showbiz datorită trucurilor sale incredibile și putea chiar să fie în locul câștigătorului „Românii au talent“, Cristian Gog, Alin a renunțat la tot luând o decizie cât se poate de neașteptată pocăindu-se.

Fostul iluzionist a renunțat la apariția în emisiuni, la prezența la show-uri și petreceri, la banii pe care îi câștiga în urma trucurilor și la fetele care încercau să-l cucerească  pentru a-și dedicat viața lui Dumnezeu. Doar că alegerea lui Alin a venit peste noapte, lăsându-i pe cunoscuți fără cuvinte.

„Mi-a vorbit cineva despre Iisus și a doua zi am decis să renunț la tot, la bani, la femei, la mașini, la faimp! Când Iisus îți vorbește nu poți rămâne la fel…“, a spus Blaine pentru Cancan.

Atracția lui Alin Blaine pentru magie a apărut imediat după terminarea liceului, când a plecat la New York, cu bursă, pentru a studia Informatica. Numai că după şase luni, s-a întâlnit pe stradă cu celebrii magicieni David Blaine şi Brad Christian și atunci a decis, la fel de spontan precum a făcut și cu pocăința, că este momentul să devină iluzionist. A urmat astfel patru ani de studii la școala de magie a lui David Blaine de la New York, unde a învățat tot ceea ce l-a făcut cunoscut în România.

Alte articole:   Persoanele care călătoresc în Europa pot folosi cardul european de sănătate și pentru minori

De când s-a pocăit însă își petrece ziua citind Biblia și încercând să-i convingă și pe alții să se întoarcă la Iisus. În prezent, Alin trăiește la Brașov din rezervele adunate din spectacole și speră să-și întemeieze cât mai repede o familie, să aibă copii și să devină predicator.

„Am trăit ani întregi în păcat, am cheltuit sute de milioane și aveam o femeie azi, mâine poate două, foarte multe relații și mulți prieteni. Acum, mulți nu-mi mai sunt aproape. Și mama mea a rămas uimită când i-am spus că mă pocăiesc. Mi-a și spus să renunț fiindcă suntem o familie săracă și ne va fi greu, dar credința a fost mai mare!“, a mai spus Alin.

Distribuie dacă îți place!
  • Asta nu e credinta, e publicitate!

   Pocainta este o lucrare continua, un ortodox se poate pocai, fara sa-si schimbe însa crezul.

   Termenul de „pocainta” nu a aparut odata cu pocaitii, el exista in ortodoxie, in Taina Spovedaniei.
   În Noul Testament, cuvântul tradus prin „pocăinţă” este cuvântul grecesc μετάνοια (metanoia), inseamna în primul rând un gând-după, diferit de gândul de dinainte, o răzgândire însoţită de regret şi o schimbare de comportament, schimbare a minţii şi inimii, intoarcerea de la pacat la Dumnezeu.
   Implica schimbarea conceptiei despre viata, in sensul privirii ei din perspectiva lui Dumnezeu si nu din perspectiva egoismului propriu.
   Pocainta inseamna a te cai (a-ti parea rau) de pacatele proprii, a le marturisi si a te ruga lui Dumnezeu pentru iertarea lor, insotita de hotararea ferma de a nu le mai practica.

   Una din descrierile cheie ale pocăinţei din Noul Testament este parabola fiului risipitor din ( Luca 15,11).

   Reply
   • Gresiti profund, d-le Mihail Andrei.Judecati pe cineva, fara a avea acest drept. Religia ortodoxa, este un amestec de inchinare pagana, alaturi de credinta in existenta lui Dumnezeu. Daca viata trebuie traita conform cuvantului lui Dumnezeu, asa cum ne invata Biblia, atunci si inchinarea noastra, trebuie sa fie la fel, asa cum scrie in Noul Testament.

    Reply
 1. Talida, mai documentează-te! Alin nu a fost niciodată în America. Citeşte asta: http://foamea12.blogspot.com/2011/11/alin-blaine.html

  Reply
 2. Lacomia de bani şi bunuri materiale i-a împins pe mulţi din America sa întemeieze secte si alte dracoveni iar daca au reuşit, atunci au umplut lumea cu mârşaviile lor. Sunt 30 de mii de secte crestine.
  Asa e lucrarea lui satan ,taticul sectantilor, el este “duhul” dezbinari.

  Orice nebun isi poate face secta lui. In cativa zeci de ani va reusi sa recruteze alti nebuni ca si el, care vor recruta la randul lor alti nebuni, si asa se naste un “cult” nou de oameni bolnavi, tradatori de Hristos ,tara si de neam.
  Zilnic se mai trezeste cate un eretic sa-si creeze propria lui secta…John Smith si Thomas Helwys(baptisti),A.J. Tomlinson si Charles Parham(penticostali),William Miller si Ellen G. White (adventisti),Charles T. Russell (yehovisti)…etc

  Reply
  • Daca un om nu vede lucrurile ca si tine nu inseamna ca nu le vede bine. Ca s-a hotarat sa numai umble cu femei, sa numai minta, ce e rau in asta? Sa se nasca toata ziua eretici din astia. Eu sunt penticostala dar nu pot sa spun ca ortodocsi sau catolici sau adventisti sunt eretici, fiecare incearca sa-l cunoasca pe Dumnezeu si sa-l slujeasca. Haidati sa numai fim asa rai, la urma urmei toti ne inchinam la un singur Dumnezeu. Intr-o zi orice genunchi se va pleca inaintea lui, orice genunchi si atunci EL ne ve spune daca am facut bine sau nu, sa nu ne mai judecam noi, sa ne ajute Dumnezeu sa puteam trai in pace cu toti!

   Reply
  • Gică orto-docsul 26 mai 2012, 1:41 AM

   Dragă Mihai Și Andrei,

   Am constatat că ești… tobă de dezinformații! De mirare de unde atât… praf în gândirea ta! Vezi că ți-a mâncat vreun duh rău al doilea „i” de la „dezbinări”… Fii mai calm, că uite ce pățești. Și pocăiește-te și tu ca să fie și printre orto-docși măcar un meta-morfozat! Domnul tău să-ți dea mai multă înțelepciune (dacă e Cel care are!). AMIN!

   Reply
 3. Pacat de cuvintele din textul de mai sus, care sunt frumoase si adevarate!De ce oare trebuiau acoperite cu mizeriile de venin si rautate? Cine esti tu omule sa judeci? A cui este judecata? Hai ca stii, dar pentru o clipa te-a orbit….cine oare?

  Reply
 4. alin lolos fost blaine.
  Biblia este clara, toti au pacatuit si toti meritam iadul adica mania lui Dumnezeu. Domnul ISUS HRISTOS A platit pacatele noastre, fiind jertfit de TATAL CERESC, ca noi sa ne putem intoarce- pocaii de viata veche din pacat, urmand voia lui Dumnezeu prin credinta in DOMNUL ISUS HRISTOS. Ma rog ca Domnul ISUS HRISTOS sa va de-a har ca sa va luati Biblile, mai ales NOUL TESTAMANET, sa-l cititi pazindu-l see you toata supunerea in DOMNUL VIETII SI DUMNEZEUL CEL VIU ISUS HRISTOS. ALIN LOLOS ( alin blaine)

  Reply
 5. alin lolos fost blaine.
  Si apropo, am fost foarte clar in emisiunea aceasta la inceputul ei ca nu am fost in America si ca m-am pocait in fata tarii. http://www.youtube.com/watch?v=MAov8EvdWOM

  Dar iar ziaristi scriu ce vor. Fiti binecuvantati si nu uita-ti ca este numai o cale spre iertarea pacatelor, pocaiti-va si credeti in HRISTOS ISUS FACAND VOIA LUI.

  Reply
 6. alin lolos fost blaine.
  Si apropo, am fost foarte clar in emisiunea aceasta la inceputul ei ca nu am fost in America si ca m-am pocait in fata tarii. http://www.youtube.com/watch?v=MAov8EvdWOM

  Dar iar ziaristi scriu ce vor. Fiti binecuvantati si nu uita-ti ca este numai o cale spre iertarea pacatelor, pocaiti-va si credeti in HRISTOS ISUS FACAND VOIA LUI.

  Reply
 7. Nu incerca sa te aperi sau justifici, Alin. Oricum oamenii inteleg ce vor ei, prin experientele anterioare pe care le-au avut cu pocaitii. Lasa viata ta de zi cu zi sa vorbeasca.
  Dar cum se impaca totusi Biblia cu clubul de dans pe care l-ai bagat la lista ta de aprecieri pe facebook si i-ai dat like? Eu zic ca ar trebui sa stergi chestia aia daca nu vrei sa se ispiteasca cei din lista ta.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.