EXCLUSIV Brașoveanul Ciprian George Crăiță a murit într-un accident stupid, înecat în fluviul Sena

EXCLUSIV Brașoveanul Ciprian George Crăiță a murit într-un accident stupid, înecat în fluviul Sena

Ciprian George Crăiță s-a născut în 19 ianuarie 1981, la Brașov, și locuia în cartierul Bartolomeu. A ajuns la Paris în urmă cu patru ani și lucra în construcții.

Poliția pariziană a fost anunțată de dispariția lui în data de 2 aprilie, la ora 20.30. A fost găsit de poliția fluvială în  Sena pe 12 aprilie 2012, ora 9.30. A fost dus la Institutul Medico Legal pentru autopsie, unde i s-a găsit în sânge o cantitate de alcool de 1,54­ la mie și se aștepta recunoașterea formală…

Abia după o lună s-a reușit citirea cipului de pe pașaportul biometric, iar pe 9 mai s-au confruntat amprentele din baza de date, care av avut ca rezultat identificarea cadavrului.

Alte articole:   ÎN DIRECT Dezbatere pe tema viitorului Industriei Manufacturiere în Regiunea Centru

„Acum, dupa o lună, se încearcă repatrierea corpului lui Ciprian și reglarea situației lui financiare din Paris. Rudele, odată intrate în posesia certificatului de deces, nu au mai avut  probleme birocratice, până au ajuns la problema repatrierii. Nicio instituție din Franța nu știa că, în România, sunt doar doua societăți de Pompe Funebre care sunt autorizate să se ocupe de repatrieri din Franța. A fost necesară o săptămână de alrgături pentru a nu rezolva nimic. Într-un final, un angajat al Prefecturii din Paris a lămurit familia că trebuie să ia legătura cu societățile autorizate care au drept de repatriere a persoanelor decedate în Franța“, a povestit pentru newsbv.ro Ramona Ioana Turturică, o brașoveancă și ea plecată la lucru în Paris, prietenă cu Ciprian.

Alte articole:   Mesaje de conștientizare și îndemn la vot, proiectate cu laser pe Tâmpa (Foto)

Astăzi,  corpul lui Ciprian va pleca din Paris, la ora 15.00, și va fi transportat la casa părintească din Brașov, unde va fi depus miercuri 16 mai 2012.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate