Promovarea candidaţilor USL, cenzurată de Primărie până şi în mediul privat

Promovarea candidaţilor USL, cenzurată de Primărie până şi în mediul privat

Prim-vicepreşedintele PSD Braşov şi candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Braşov, Cătălin Leonte, a precizat că formaţiunea pe care o reprezintă va desfăşura o campanie electorală decentă şi speră ca şi restul formaţiunilor să dea dovadă de respect. Totodată, acesta are o solicitare importană pentru actualul primar al Braşovului, George Scripcaru, să răspundă provocării unei dezbatei publice. „Încă de acum şase luni i-am cerut domnului primar să avem part de o dezbatere în care să discutăm idei şi proiecte pentru Braşov, dar şi să răpundă la unele întrebări la care a evitat să dea un răspund până acum. Aşa trebuie să decurgă o campanie civilizată în secolul XXI nu prin ameninţări”, a precizat Leonte.

„Restricţiile” edililor

Totodată, Cătălin Leonte a precizat că, până în prezent, USL a avut o mare problemă în ceea ce priveşte afişajul electoral chiar şi pe clădiri şi în incinte private. „O doamnă de la o firmă de taximetrie mi-a spus că îi este frică să pună afişe cu candidaţii USL pe maşini, fiindcă a fost ameninţată că va rămâne fără licenţă. La rândul lor, reprezentanţii altor firme mi-au spus că au fost atenţionaţi că pot rămâne fără parcări sau să aibă alte probleme, dacă ne promovează. Vreau să elimin această stare de frică şi imixtiune pe care o impune actualul primar în mediul privat. Rolul primarului este de a crea un cadru egal, prietenos pentru mediul economic, nu doar de a favoriza pe unii şi a-i ameninţa pe alţii”, a subliniat Leonte.

Acces egal la panotaj electoral

Liderii USL speră că totuşi, primarul Braşovului va asigura şanse egale tuturor partidelor politice în ceea ce priveşte accesul la panotaj electoral pe spaţiile publicitare din oraş. „Sper ca primarul George Scripcaru să nu folosească acel monopol, pe care îl practică într-un mod primitiv, cu firmele de casă ale PDL. Mulţi s-au legat de faptul că am pus un banner pe Casa Sfatului, dar motivul pentru care am făcut acest lucru a fost că numai acolo nu aveau cum să-l vandalizeze, cum am păţit de altfel, în alte părţi. Noi nu avem banii ca să punem nici măcar 10% din bannerele pe care le va pune PDL, dar vreau ca în această campanie să ne batem în programe şi proiecte, nu în afişe”, a explicat Aristotel Căncescu, preşedintele PNL Braşov.

Alte articole:   VIDEO Concert incendiar Alex Velea în Kasho
Loading...
  1. […] George Scripcaru duce lipsa unui candidat autentic. Spuneam mai sus cum actualul primar fusese „construit” pentru bătălia electorală din 2004 cu ceva timp înainte de alegeri. Despre Cătălin Leonte nu pot să spun nimic pentru că nu ştiu cine e Cătălin Leonte. Ştiu doar că e un băiat care a stat timp de o săptămînă agăţat pe Casa Sfatului, după care a zis: Mulţi s-au legat de faptul că am pus un banner pe Casa Sfatului, dar motivul pentru care am făcut acest lucru a fost că numai acolo nu aveau cum să-l vandalizeze, cum am păţit de altfel, în alte părţi. Noi nu avem banii ca să punem nici măcar 10% din bannerele pe care le va pune PDL, dar vreau ca în această campanie să ne batem în programe şi proiecte, nu în afişe. (sursa newsbv.ro) […]

    Reply
  2. am avut mai demult curiozitatea sa intru pe pagina de facebook a domnului Catalin Leonte (http://www.facebook.com/ViitorulPrimar) si am constatat cu placere ca este un om caruia ii pasa de cetateni, discuta foarte mult cu oamenii, le asculta problemele si cauta solutii pentru a le rezolva problemele, mi se pare candidatul perfect pentru primaria brasov, un om care cunoaste foarte bine situatia economica a brasovului si ce trebuie facut pentru a indrepta lucruriile in oras.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap