blog-logo

Concert al orchestrei Armatei SUA, la Brașov

Concert al orchestrei Armatei SUA, la Brașov

La invitaţia Centrului Cultural American, Orchestra Forţelor Armate Americane Staţionate în Europa (The U.S. Army Forces in Europe – USAREUR) va susţine în data de 11 mai un concert inedit la Brașov.

Concertul începe la ora 17.30, în Piaţa Sfatului, iar intrarea este liberă. Orchestra USAREUR reprezintă Statele Unite ale Americii şi Forţele Armate la ceremonii, evenimente de celebrare a relaţiilor cu alte ţări şi evenimente diplomatice de prim rang.
Orchestra Forţelor Armate Americane Staţionate în Europa, sub comanda locotenent colonelului Beth T. M. Steele, este staţionată la cazarma Tompkins în Schwetzingen, Germania. Orchestra a fost fondată în 1940 şi, în prezent, împreună cu grupul său partener, Corul Soldaţilor Armatei Statelor Unite în Europa, este cea de-a treia organizaţie muzicală a Armatei SUA, ca mărime.
În afara graniţelor, este cea mai mare orchestră a Statelor Unite şi principalul ambasador muzical al Armatei SUA în Europa. Orchestra reunită a Armatei Statelor Unite în Europa are mai mult de 200 de reprezentaţii pe an şi a avut spectacole în peste 20 de ţări europene şi din Orientul Mijlociu, din Rusia până în Irak.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Premierul Florin Cîţu - ministru interimar al Sănătăţii
  1. […] în peste 20 de ţări europene şi din Orientul Mijlociu, din Rusia până în Irak. Sursa: http://newsbv.ro/2012/concert-al-orchestrei-armatei-sua-brasov/ Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this […]

    Reply
    • este foarte bine ca fanfara armatei americane va concerta la brasov . ei se mandresc cu fanfara lor pe cand noi(unii)romanii au facut tot posibilul sa distruga fanfarele ce activau in multe din unitatile militare.tatal meu a activat in cadrul unei fanfare militare si i-mi amintesc cu placere de impresionantele concerte de duminica si nu numai percum si de momentele in care se reuneau la bucuresti toate fanfarele militatre din tara.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate