RAT Brașov, unealtă electorală pentru PDL

RAT Brașov, unealtă electorală pentru PDL

După ce a căutat mii de motive să nu acorde gratuitate pensionarilor brașoveni care folosesc mijloacele de transport în comun ale RAT, disperarea că pierde alegerile l-a deteminat pe vicepreședintele PDL George Scripcaru să aprobe pe ultima sută de metri câteva călătorii gratuite cu autobuzul.
Astfel, fără vreo justificare economică (nu am auzit de vreun boom economic  la RAT): de ce până acum nu s-a putut, dar acum se poate, Scripcaru și majoritatea de consilieri PDL, mulți dintre ei traseiști de la alte partide, a aprobat o mită electorală pentru pensionari.

Dacă seniorii au primit de la Ceaușescu o sută de lei la pensie, ca să nu fie dat jos, Scripcaru le dă zece călătorii gratuie, de la 1 iunie, pentru cei care au venituri sub 800 de lei. Restul vor avea parte doar de bilete cu un preţ redus la jumătate. Este evident că aceste facilități, reclamate vehement de vreo doi ani de liderul PNL Adrian Atomei și vicepreședintele PSD Răzvan Popa puteau fi aplicate.

Atitudinea PDL față de pensionarii brașoveni

Numai că la ora respectivă panseluțele, bordurile și alte afaceri făcute pe bani publici la prețuri astronomice au fost mai importante decât traiul pensionarilor, cărora vicepreședintele PDL George Scripcaru și partidul lui le-a tăiat din pensii, ilegal, după cum s-a dovedit în instanță.

Alte articole:   Container de decontaminare în curtea Spitalului Municipal Făgăraş

Totodată, de la 1 septembrie, elevii vor avea gratuitate pe RAT, dar numai pe maximum două linii, însă chiulangiilor le vor fi retrase abonamentele dacă rămân cu absenţele nemotivate.
CITEȘTE ȘI: Iată cum se face politică cu abonamentele pe RAT ale studenților!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Se pare ca iar rezolva PDL o problema semnalata de USL la nivelul orasului. Ei timp de 8 ani de zile nu au facut nimic si acum cand a iesit USL sa arate probleme oamenilor s-au gandit ei sa ii ajute, ca doar e campanie electorala

    Reply
  2. Pe cat puneti pariu ca dupa ce se termina campanile electorale toate aceste „fapte bune” ale domnului Scripcaru vor fi retrase?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.