blog-logo

Promisiunile fantasmagorice ale primarului: linie de tramvai uşor şi transport public ecologic

Promisiunile fantasmagorice ale primarului: linie de tramvai uşor şi transport public ecologic

George Scripcaru, primarul Braşovului, vicepreşedinte PDL

Consilierul local Adrian Atomei a făcut publică ieri o nouă listă cu alte zece promisiuni nenorate de primarul George Scripcaru, din campania pentru alegerile locale din 2008.
Una dintre promisiunile edilului şef viza punerea în valoarea a patrimoniului arhitectural prin reabilitarea faţadelor din centrul istoric şi iluminarea arhitecturală a celor cu o valoare istorică însemnată. „Până acum, zero faţade au fost reabilitate de Primărie şi George Scripcaru, iar singura clădire iluminată arhitectural este Rectoratul, cu toate că avem o multitudine de alte imobile momument“, a explicat consilierul liberal.

De asemenea, în 2008, primarul George Scripcaru că va continua organizarea unor evenimente de amploare, cum ar fi Cerbul de Aur, şi, mai mult, va iniţia alte proiecte, cum ar fi Festivalul de Film. „Cerbul de Aur a murit, iar Festivalul de Film nu a existat vreodată“, a susţinut Atomei.

Alte articole:   Turneu bun, în debutul sezonului, pentru echipa de baschet U14 a ACS Transilvania

Şinele de tramvai, la fier vechi

Lista promisiunilor neonorate continuă cu proiectul de a schimbarea parcului de autobuze al RAT cu maşini care să funcţioneze cu combustibil ecologic, în acest scop urmând să se construiască o staţie de producere a acestuia. „Parcul de autobuze este de peste 70% învechit şi nu a fost contruită nicio staţie de producere a combustibilului ecologic“, a mai subliniat Atomei, care a afirmat că o altă promisiune făcută de primar, în 2008, viza introducerea unei linii de tramvai uşor care să lege localităţile din jurul Braşovului. „Nici măcar ocolitoarea nbu a fost finalizată, iar vechile şine de tramvai au fost valorificate la fier vechi“, a spus nemulţumit consilierul.

Alte articole:   Cauți medic bun de stomatologie copii în Brașov?

Vedeţi aici alte promisiuni neonorate ale primarului

Printre proiectele neonorate se mai numără şi un nou spital în locul celui de la Mârzescu, o clinică de cardiologie pe strada Carierei, extinderea zonei pietonale din centru, regenerarea urbană a zonei Lubrifin, IUS, Temelia, Prefa, dar şi realizarea unui parc de disctracţii şi promovarea municipiului Braşov atât în ţară, cât şi în lume.

Distribuie dacă îți place!
 1. Eu cred ca daca obtine un nou mandat le face si p-astea! A factut destul in ultimii 4 ani, fata de altii care se tot … pe ei

  Reply
 2. Mandat de care? De retinere? Poate obtine si asta!

  Reply
 3. Domnul scripcaru inafara de faptul ca si-a urmariit interesele personale prin plantarea de panselute la preturi exagerate, si alte cateva lucruri practic nefolositoare nu a facut nimic folositor brasovului, locuri de munca nu sunt, pensiile sunt mic si lista poate continua. Orasul nostru are nevoie de o schimbare!

  Reply
 4. Care alţii? Tu te raportezi la ce-a fost acum n’şpe mii de ani? Cu totul alte vremuri! Vorbim de toate prostioarele inutile pe care Scripcaru, unul dintre marii şmecheri PD-L, le-a facut cu foarte mulţi bani pentru a lua ochii celor care, cu toate că se confruntă cu probleme de genul lipsa locului de muncă, se bucură când văd PANSELUŢE! De parcă florile cumpărate cu foarte, foarte mulţi bani le vor ţine de foame lor şi familiilor lor pentru alţi patru ani! Treziţi-vă şi conştientizaţi problemele reale ale Braşovului, nu mai rămâneţi cu gura căscată la nişte banalităţi nedemne de vreun fel de laudă.

  Reply
 5. Tipic celor din PDL mint electoratul ca sa castige alegerile apoi devin stapani si fac doar ce vor. Scripcaru a furat foarte multi bani din lucrarile publice ce s-au efectuat in Brasov.

  Reply
 6. Da intr-adevar orasul arata mai decent mai civilizat cu ceea ce-a reusit sa faca primarul nostru insa sa privim lucrurile mai in profunzime si cu ochii mai bine deschisi pentru ca in spatele aparentelor frumoase se ascunde o uratenie de nedescris. Sunt tanar am 28 de ani aproximativ, m-am chinuit sa termin o facultate cu gandul ca voi avea un viitor mai decent si iata-ma cu facultatea terminata nu am loc de munca cum putem trece cu vederea asemenea probleme??? PDL_ul nu a facut altceva decat sa duca orasul de rapa…ce s-a facut in sensul creeri de noi locuri de munca?? asta e o problema pe care cred ca fiecare tanar de varsta mea o simte. 40.000 de oameni plecati in strainatate doar din brasov, peste 12.000 de someri inregistrati si sa nu mai vorbim de alte probleme … Nu CREDETI CA ERA MAI IMPORTANT SA VA PREOCUPE ACESTE PROBLEME domnu Primar???

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.