32 de taximetre, la Zărneşti

32 de taximetre, la Zărneşti

Primăria Zărneşti a declanşat procedura de atribuire a unui număr de 32 autorizaţii pentru serviciul de taximetrie în oraş.
Solicitanţii trebuie să depună până la data de 24 iunie 2012, ora 15.00 la registratura instituţiei, următoarele documente: cerere de participare; declaraţie pe propria răspundere că deţine autorizaţie de transport valabilă; declaraţie pe propria răspundere că deţine sau va deţine, în maxim 6 luni, autovehicule, pe tipuri, în proprietate sau leasing, cu precizarea criteriilor de departajare pe care le îndeplineşte fiecare pentru obţinerea punctajelor; scrisoare de garanţie de 5% din valoarea cu care va fi achiziţionat fiecare autovehicul, pentru fiecare dintre acestea, în cazul în care transportatorul nu deţine autovehiculele la data depunerii declaraţiei.
Rezultatul atribuirii se va anunţa în data de 29 iunie 2012 (în funcţie de data şedinţei Consiliului Local în care se va aproba atribuirea).

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Depozitul Ecologic de Deşeuri Braşov, centru de bune practici în depozitarea finală a deşeurilor municipale la nivelul României şi al Europei Centrale şi de Sud-Est
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.