Scrisoarea cititorului: PDL merge la Teatru sau face circ?

Scrisoarea cititorului: PDL merge la Teatru sau face circ?

Un cititor ne-a trimis fotografia alăturată, cu următorul comentariu:

„Am văzut pe mai multe grupuri pe Facebook cum cei de la PDL criticau faptul că a fost pus un banner pe Casa Sfatului. Personal nici eu nu sunt de acord cu acest lucru. Am înțeles și explicațiile celor de la USL: Primăria și primarul George Scripcaru nu le dau autorizație să afișeze în alte locuri, cum a primit Țucunel, care este în tot orașul. Nici cu asta nu putem fi de acord, cineva să pună monopol pe domeniul public. Dar chiar aș vrea să văd cum comentează cei care vor citi aceste rânduri, dacă le veți public, ce părere au despre bannerul de pe Teatrul Sică Alexandrescu…“.

Le-am publicat. Comentariile vă aparțin.

Alexandru Petrescu, fost candidat independent la Consiliul Local Brașov, ne-a trimis și el fotografii făcute la locul faptei: Umorul face totul: s-a dus îmbracat în fața teatrului cu un tricou pe care scria: Ieși afara javră ordinară!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Bărbat din Făgăraș, reținut după ce a furat o geantă dintr-o mașină
Loading...
 1. Bannerul ala nu are ce sa caute acolo, nici daca sta doar o zi sau doar o ora si este pus pentru un eveniment politic gazduit de sala teatrului. Sunt convins ca nici pentru bannerul asta nu exista autorizatie si contract, iar institutia si bugetul ei nu au nimic de castigat.
  Cladirea Teatrului este la fel de reprezentativa pentru Brasov ca si Casa Sfatului si nu poate fi confiscata sau folosita de dubiosii care domina politica locala. Nu avem cum alege Omul, fiindca daca era Om nu isi punea mizeria aia de banner pe o cladire pentru care nu are respect, fiindca nu intelege fenomenul cultural. Nu este Om, ci este Gibon, ca şi cel care şi-a pus moaca pe Casa Sfatului.
  Orasul asta are spatii speciale de afisaj, stabilite prin legi si hotarari chiar de catre tovarasii care se pretind Oameni. Nici astia, nici ceilalti nu au respect pentru lege si pentru cetatenii pe care se chinuie acum sa ii fraiereasca cu bannere si lozinci.
  Vine 10 iunie, puterea de a schimba lucurile este la noi.

  Reply
 2. Acel banner nu are ce cauta acolo. Strica o cladire monument a orasului. Nu au oare destule pancarte electorala ( 234 ) mai concret de care sa se ajute?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.