blog-logo

Icoana Maicii Domnului de Guadalupe ajunge, astăzi, la Făgăraș

Icoana Maicii Domnului de Guadalupe ajunge, astăzi, la Făgăraș

Icoana Misionară a Sfintei Fecioare, cunoscută cdrept„Icoana Maicii Domnului de la Guadalupe“, venerată şi ca protectoare a Americilor, va sosi astăzi în Făgăraş, la Biserica Greco-Catolică. Credincioșii pot vedea și se pot inchina la icoana sfântă astăzi, între orele 13.00 şi 19.00, la lăcașul de cult menționat mai sus, iar începând de miercuri seara, de la orele 20.00 şi până joi, 10 mai, la orele 12, va fi la Biserica Greco-Catolică din Şinca Veche, potrivit bzf.ro.

Sfânta icoană apărută în 1531, în mod miraculos pe tilma lui Juan Diego, vizionarul de la Guadalupe, Mexic, va fi adusă la Făgăraș de Asociaţia „Darul Vieţii“, în colaborare cu Parohia Greco-Catolică.

Alte articole:   Cutremur cu puțin timp, în România

Icoana este unică fiind singura apariţie a Maicii Domnului, confirmată de Biserica Catolică, în care ea apare însărcinată. În secolul al XVI-lea, Maica Domnului a eradicat sacrificiile de vieţi omeneşti (mai ales nou-născuţi) în rândurile poporului păgân aztec prin această apariţie şi a dus la convertirea în masă a populaţiei băştinaşe la catolicism.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate