blog-logo

Iată cum se face politică cu abonamentele pe RAT ale studenților!

Iată cum se face politică cu abonamentele pe RAT ale studenților!

Scandalul agreat de conducerea Universității Transilvania, prin care o asociație de studenți a PDL să își facă de cap cu abonamentele gratuite destinate studenților, ia amploare. Iată ce ne-a scris o studentă, cu rugamintea de a nu-i divulga numele.

„Salut! S-ar putea sa am un miez de stire. Studentii universitatii transilvania au primit incepand de luni abonamente si bilete la jumatate de pret. Nicio noutate aici, doar ca fiecare student a trebuit sa dea Nume, prenume, serie buletin, cnp, nr telefon, email ca sa primeasca reducerea. Toate datele au fost completate de Lukacs de la ASUT. Azi a aparut un zvon cum ca datele noastre vor fi folosite pentru o eventuala sustinere a candidaturii lui Lukacs, care este de la PDL, in  scopuri cu caracter politic. Sunt curioasa de ce ar avea nevoie o asociatie studenteasca de CNP-ul meu.

Oficial, numele si datele noastre intra intr-o baza de date care luna viitoare va fi folosita sa ni se dea din nou abonamente. Logic ar fi sa se dea DOAR pe baza carnetului de student. Nu si a celorlalte date.
inca un amanunt e faptul ca la eliberarea abonamentelor puteai sa te prezinti cu datele prietenilor tai (cnp, serie buletin) si ti se dadeau automat la jumatate de pret abonam/bilete, fara ca respectivul sa fie de fata“.
CITEȘTE ȘI
Alte articole:   Este oportună organizarea unui Târg de Crăciun în Piața Sfatului? Votează și tu!
Distribuie dacă îți place!
  1. […] Iată cum se face politică cu abonamentele pe RAT ale studenților! […]

    Reply
  2. Asa ceva chiar nu se face. Acele abonamente cu reducere de 50% sau chiar gratuite ar trebuii sa fie data tuturor studentiilor, nu doar celor care sunt in PDL sau sustinatori…

    Reply
  3. […] Boc – Udrea – Scripcaru –  „care te scapă te griji“, se pare că nu e chiar așa. Am tot scris, în zadar, acum jumătate de an,  că ASUT  – organizație studențească politică – șantajează studenții să […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.