PC: Scripcaru a aflat de problemele braşovenilor de la USL!

PC: Scripcaru a aflat de problemele braşovenilor de la USL!

Vicepreşedintele Partidului Conservator, Nicoleta Buta, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă,  că „avem dovezi, concrete, ca PDL si reprezentantul acestuia in Brasov, inca primarul George Scripcaru, nu au bagat in seama problemele brasovenilor, pentru ca s-au ocupat mai degraba de alte proiecte pentru firme de casa, din care in ultimii 4, chiar 8 ani s-a mai intors si ceva profit“.

În opinia conservatorilor, aceasta este explicatia faptului ca pe stradutele din cartiere au inceput asfaltari si reabilitari de trotuare, abia dupa ce reprezentantii USL au criticat lipsa de reactie a autoritatii locale fata de cererile cetatenilor.

„Brasovenii de pe strada Salcamului inca mai asteapta sa apara utilajele si sa le repare strada pe care asfaltul nu s-a lipit in ultimii 5 ani… din motive politice. Au trecut doua saptamani de cand am sesizat ignoranta fata de cererea locatarilor de acolo, care desi s-au adresat cu petitii la primarie nu au primit nici un raspuns“, a afirmat Nicoleta Buta.

CITEŞTE ŞI: Asfaltul nu se „lipeşte“ pe străzile din „Opoziţie“

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Trei proiecte de peste 300 de milioane de euro, finanțate din fonduri europene
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.