blog-logo

A murit electrocutat, în timp ce fura materiale să le vândă la fier vechi

A murit electrocutat, în timp ce fura materiale să le vândă la fier vechi

Foto: arhiva

Un bărbat a murit electrocutat, în această dimineaţă, în timp ce încerca să fure mai multe materiale de la un punct de transformare a energie electrice de pe strada Iazului din Râşnov. La faţa locului sunt mai mulţi poliţişti şi  criminalişti pentru cercetări.

„Poliția Râșnov a fost sesizată de o localnică cu privire la faptul că soțul ei a fost găsit decedat, în incinta unui transformator electric din vecinătatea locuinței lor. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au identificat cadavrul unui bărbat de 61 ani, care a fost transportat la Serviciul Medicină Legală Brașov pentru necropsiere. Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul a încercat să sustragă materiale din incinta transformatorului electric și a fost elecrocutat. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul“, a declarat cms. şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Alte articole:   Campanie gratuită de vaccinare și microcipare a câinilor

Nu este pentru prima dată când se întâmplă o astfel de tragedie: în 20 iulie 2009, un barbat care a incercat sa fure fier vechi s-a electrocutat mortal, in comuna  Feldioara.

Barbatul avea 33 de ani. Impreuna cu alti membri ai familiei sale s-a dus la furat la fosta fabrica de caramida din localitatea Feldioara. A atins firele unui transformator electric si a sfarsit ars de viu. Echipele de pompieri si cele de la SMURD nu au mai putut face nimic pentru el. Transformatorul alimenta cu energie cinci localitati din judetul Brasov: Feldioara, Maierus, Ormenis, Rotbav si Bod, care au ramas, timp de o ora, fara curent electric.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate