blog-logo

Ziua Meșteșugarilor, în Brașov

Ziua Meșteșugarilor, în Brașov

Sâmbătă, 5 mai 2012, comunitatea maghiară din Brașov se va întâlni într-un cadru tradițional de sărbătoare la Ziua Meșteșugarilor organizată în curtea Bisericii Reformate de pe str. Moldovei, nr 2.

Evenimentul organizat de Biserica Reformată, Asociația Culturală Apáczai Csere János și UDMR Organizația Județeană Brașov va începela orele 10.00 și se va desfășura până la orele 22.00. Programul include dansuri folclorice și de societate, muzică pop, cântece prezentate de coruri de copii, iar la corturile meșteșugarilor vizitatorii vor putea achiziționa diferite obiecte de artizanat.

Președintele UDMR Organizația Județeană Brașov, Kovács Attila va fi prezent la eveniment în calitate de coorganizator începând de la orele 14.00.

Alte articole:   Tătaru: Suntem pe primul loc la numărul de decese pentru că majoritatea populaţiei refuză singurul glonţ pe care îl avem

UDMR va avea un cort al Comunităților maghiare din județul Brașov, în care comunele Apața, Racoș, Ormeniș și Tărlungeni își vor prezenta obiecte specifice zonei.

Atracția zilei va fi boul la proțap, deliciu gastronomic care va fi degustat de către toți cei prezenți la această sărbătoare tradițională.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.