blog-logo

Stoica Enache critică Primăria pentru lipsa spațiilor verzi

Stoica Enache critică Primăria pentru lipsa spațiilor verzi

„Avem nevoie de mai mult spaţiu verde. Se dă prea puţină importanţă acestui capitol. Avem nevoie de spaţii verzi ca de aer. Una dintre soluţiile ar fi includerea în intravilan a unor suprafeţe din extravilan, suprafeţe din zone limitrofe, în ideea amenajării unor parcuri, a unei centuri verzi a oraşului. Spaţiile verzi urbane au o deosebită importanţă şi din punct de vedere estetic, deoarece atenuează impresia de rigiditate şi ariditate a oricărui mediu construit – mediu ce domină în oraşe. Prin valoarea amenajării lor peisagistice, spaţiile verzi dau identitate aşezărilor umane folosind elemente naturale ce exercită o atracţie spontană”, a precizat candidatul independent la Consiliul Local Braşov, Stoica Enache, citat de Transilvania Expres, ziar unde este director și care este pro-PDL.

Alte articole:   Au început lucrări de reparații pe DN1A, în zona afectată de revărsarea Tărlungului

Declarația lui Enache survine în contextul în care Primăria Brașov a avut ca „strategie“ asfaltarea spațiiilor verzi dintre blocuri, pentru parcări, spre nemuțumirea locatarilor, cum este cazul brașovenilor care stai în blocurile de vizavi de Făget sau a celor de pe străduța unde este sediul Companiei Apa. Din păcate, și soluția propusă de Enache este una de statistică: introducerea unor terenuri din extravilan în intravilan, ca să dea bine la statistică, în loc să militeze pentru salvarea celor existente din fața utilajelor de la Primărie.

Distribuie dacă îți place!
  1. Brasovenii nu inteleg ca o asfaltare excesiva a Brosovului este impotriva intereselor lor pe termen lung. Nu ai cum sa mai construiesti spatii verzi odata ce ai asfaltat. Lipsa spatiilor verzi ne afecteaza sanatatea.

    Reply
  2. nu avem nevoie de spati verzi!! noi nu avem spitale si vrem spati verzi

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.