Se caută voluntari pentru muzeele brașovene

Se caută voluntari pentru muzeele brașovene

Până în 15 mai înscrie-te voluntar pentru Muzeul Casa Mureșenilor și Muzeul Cetatea Râșnov, în cadrul proiectului cultural “Voluntari pentru muzee brașovene”, finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național și derulat în Brașov pe perioada verii 2012.

Dacă ești interesat de voluntariatul cultural, ai peste 16 ani, vorbești bine o limbă străină (nivel conversațional) și ești pasionat de Brașov și promovarea acestuia, vara aceasta înscrie-te ca voluntar în cadrul proiectului “Voluntari pentru muzee brașovene”. Dacă vei fi selectat, organizatorii te vor implica în activități de ghidaj în cele două muzee, activități de promovare și suport al activităților și evenimentelor desfășurate. Stagiul de voluntariat se va desfășura în lunile iunie, iulie și august 2012 și va avea o durată minimă de 100 de ore de voluntariat.

Alte articole:   Românii vor avea buletine noi cu CIP. Care este utilitatea cardului de identitate electronic

Înscrierea se face pe www.facebook.com/voluntaripentrumuzee, pe formularul de înscriere.

Voluntarii selectați vor lua parte la un curs de formare desfășurat rezidențial între 23-27 mai, vor primi tricouri, legitimații și recomandări la finalizarea stagiului și vor beneficia de intrări libere la evenimentele partenerilor.

“Voluntari pentru muzee brașovene” este un proiect cultural pilot implementat de către Asociația Colors în parteneriat cu Muzeul Casa Mureșenilor, Primăria Orașului Râșnov și Rețeana CAN în perioada aprilie-septembrie 2012 și finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național în cadrul ariei Management cultural și formare profesională și urmărește dezvoltarea capacității organizaționale a muzeelor brașovene în managementul voluntarilor prin formarea unui corp de voluntari și a unor coordonatori de voluntari pentru muzeele participante la proiect.

Alte articole:   Doi tineri, înjunghiați duminică noapte sub Tâmpa. Agresorul avea cuțitul la el pentru tăiat slănina...

Pentru mai multe informații: Asociația Colors, as_colors@yahoo.com, 0745052151, persoană de contact: Claudia Popa, coordonator proiect.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate