blog-logo

Nicolae Ţucunel vrea desfiinţarea grupurilor clientelare

Nicolae Ţucunel vrea desfiinţarea grupurilor clientelare

Candidatul independent la Consiliul Judeţean, Nicolae Ţucunel, a declarat că propune un proiect-pilot unic bralşovenilor, „în care societatea-civilă să se trezească. Ne-am săturat de politicianism şi de grupurile clientelare. Vin din zona afacerilor, ştim cum se face banul“.

În acest context, Ţucunel, care a ţinut să laude activitatea primarului George Scripcaru, vicepreşedintele PDL care îi susţine candidatura la şefia Consiliului Judeţean, a criticat existenţa grupărilor clientelare înfiinţate în jurul administraţiilor publice.

Întrebat de newsbv.ro dacă în urma parteneriatului pe care îl face cu Scripcaru îi va solicita acestuia din urmă să renunţe la firmele de casă al Primăriei – gen Vectra – Ţucunel a evitat un răspuns tranşant, precizând că va avea o precupare pentru a exista mai multe companii care să aibă acces la proectele realizate din bani publici, „nu câte 2-3 la Consiliul Local (Primărie – aceasta fiind autoritatea care derulează licitaţiile – n.r.) şi Consiliul Judeţean“

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Pârvulescu, Antone și Covalciuc, convocați la „naționala” U19
 1. Cum sa renunte la firmele de casa ale Primariei…Doamne fereste….ei de unde or sa mai faca bani(sa fure), poate sa ai adauge cateva firme la care sunt ei actionari ca sa le mai intre un ban „muncit” in buzunar!

  Reply
 2. cu siguranta nu va renunta la firmele domnului scripcaru, cum ar putea sa il lase pe acesta fara bani, am insa convingerea ca acest om nu va ajunge in consiliu judetean pentru a putea sa implementeze aceste masuri… dansul de acum face unele presiuni pe firme pentru a-i asigura favoruri electorale….

  Reply
 3. cu siguranta nu va renunta la firmele domnului Scripcaru!!

  Reply
 4. Daca se va renunta la firmele de casa ale domnului Scripcaru cum se vor finanta campaniile domnului primar? Pentru a obtine un rezultat cat mai bun, pentru PDL, Tucunel trebuie sa duca fie populist. Sa promita multe lucruri nerealizabile.

  Reply
 5. Hai sa nu mai umblam cu cioara vopsita in verde,fosta portocalie

  Reply
 6. mai nou am vazut ca domnul tucunel face presiuni din partea camerei de comert si industie, asupra comaniei Shaefller pentru a-l sustine in viitoarea campanie, deci nu numai ca nu renunta la firmele sale ci mai atrage sau constrange si altele sa ii se alature….

  Reply
 7. Dragilor,
  intotdeauna un candidat va cauta sa-si asigure un sprijin „economic”, asa se procedeaza in toata lumea. In USA se numeste lobby si e la vedere. Odata ajuns in functie, candidatul ajuns ales va intoarce o parte din sustinere cu lucrari si servicii, ca „asa-i in tenis” vorba lui Toma Caragiu … cine crede altceva e copil.
  Ideea este sa nu se sara calul. Adica ok, eu, in calitatea mea de ales iti ofer ocazia sa prestezi niste servicii dar asta nu inseamna sa fac rabat de la calitate sau sa inchid ochii la preturile nesimtite.

  Faptul ca Tucunel vrea sa stie de la inceput pe cine poate conta la o adica nu cred ca e chiar rau.

  Sebastian Dan a punctat bine: nu INA il sustine pe Tucunel ci directorul acestei societati, in nume personal.

  Reply
 8. imi cer scuze pentru afirmatia de mai sus, am formulat gresit, sunt de acord cu cele spuse de Msk, cunosc acel fenomen cu sprijinirea unui candidat si apoi candidatul intoarce serviciul, dar cu totii stim ca nu este in tocmai valabil pentru tara noastra unde a sustine pe cineva implica in mod automat niste contracte dubioase si favoruri sa le spunem nu tocmai legale intre cei 2…

  Reply
 9. asa este, din pacate in Romania nu se intelege ca, chiar daca ai fost sprijinit de oamenii de afaceri, asta nu inseamna sa „jefuiesti” bugetul si sa „sifonezi” fondurile publice in buzunarele cuiva … dar pana nu o sa vedem cativa „alesi” la puscarie, cred ca asta este in continuare sportul national ! 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.