blog-logo

„Fazanul“, o nouă premieră pe scena Teatrului Dramatic

„Fazanul“, o nouă premieră pe scena Teatrului Dramatic

Avanpremiera comediei semnate de George Feydeau, dramaturg  francez binecunoscut pentru farsele şi vodevilurile sale, va avea loc vineri, la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului „Sică Alexandrescu.

Comedia îl pune în prim-plan pe Pontagnac, un cuceritor înveterat. El o urmăreşte pe frumoasa Lucienne până acasă, făcându-i avansuri. În timpul acesta, apare soţul Luciennei, care nu este altul decât Vatelin, un bun prieten de-al lui Pontagnac. Vatelin, cunoscându-l bine pe Pontagnac, îl iartă. Dar, un eveniment neaşteptat va semăna discordie: Maggy, fosta amantă a lui Vatelin, de pe vremea când acesta era la Londra, îl vizitează… De acest fapt profită Pontagnac, care îi  spune Luciennei că Vatelin o înşală… Sătulă de escapadele soţului său, doamna Pontagnac, decide, la rândul ei, să divorţeze. Urmează o serie de împăcări şi despărţiri spectaculoase, pentru ca, în final, toată lumea să fie fericită.Doar Pontagnac este cel care va rămâne pe dinafară.

Alte articole:   Criterii noi de carantinare a localităților: nivelul de testare COVID devine factor principal, alături de rata de incidență și gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI

În această încrengătură de relaţii îi veţi putea întâlni pe: Demis Muraru, Maria Gârbovan, Marius Cisar, Oana Hodade, Ligia Stan, Gabriel Costea, George Custură, Viorica Geantă Chelbea, Bianca Zurovski, Mihai Bica, Mirela Borş, Oana Hui, Mircea Jida, Ciprian Mistreanu și Relu Siriţeanu.

Regia este semnată de Cristian Hadji Culea, decorul îi aparţine lui  Ştefan Caragiu, iar costumele Lilianei Cenean.

Preţul biletelor costă 11 lei la categoria I și 9 lei la categoria II. Elevii și studenţii beneficiază de o reducere, astfel că trebuie să scoată din buzunar doar 5 lei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate