blog-logo

O femeie şi-a omorât tatăl vitreg la Hârseni

O femeie şi-a omorât tatăl vitreg la Hârseni

Foto: Arhivă

Scandal terminat tragic la Hârseni, în satul Sebeş. O femeie de 31 de ani şi-a lovit tatăl vitreg cu un lemn până la omorât, după ce acesta a ameninţat-o cu un cuţit.

Crima a avut loc în data de 28 aprilie. Emil Mezaros, de 55 de ani, a venit de la muncile câmpului băut bine şi s-a dus acasă la fiica lui, cu chef de ceartă. În curte a dat şi peste fiica lui vitregă, Sofia Matias. Bărbatul şi-a adus aminte de un conflict mai vechi şi a scos un cuţit, după care a trecut la ameninţări. Speriată, femeia a încercat să se apere şi şi-a lovit tatăl vitreg cu o bucată de lemn, de mai multe ori, în zona capului şi a coastelor. Apoi, a sunat la  Poliţie.

Alte articole:   RAT Brașov:  Unele troleibuzele nu vor mai deschide prima uşă

În prima fază, bărbatul s-a dus pe picioarele lui acasă şi a spus că nu a păţit nimic şi nici nu a fost chemată ambulanţa. Din nefericre, la o zi după incident, bărbatul a fost găsit mort, în pat, de către mama lui. „În urma autopsiei, medicii legiştii au stabilit că bărbatul a murit din cauza loviturilor primite, astfel că fiica lui vitregă este cercetată acum, în libertate, pentru lovituri şi violenţe cauzatoare de moarte“, a precizat cms. şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Braşov.

Dacă va fi găsită vinovată, tânăra riscă până la 15 ani de închisoare.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.