blog-logo

O partidă de sex în Parcul Tractorul este extrem de costisitoare!

O partidă de sex în Parcul Tractorul este extrem de costisitoare!

Un bucureştean a sesizat Poliţie Transporturi Feroviare Braşov că, în jurul orei 02.00, în timp ce se afla în Gara C.F.R. Braşov, a fost acostat de  două tinere necunoscute, care, sub pretextul întreţinerii de raporturi sexuale, l-au ademenit în Parcul Tractorul.

Potrivit Radio Braşov, bărbatul a avut parte de mult mai multă adrenalină: el a fost agresat şi tâlhărit de suma de 300 de lei de mai mulţi indivizi. Poliţiştii au început căutarea indivizilor şi au depistat în zonă două tinere de 16 și 20 ani și patru tineri de 17, 19, 20 și 21 ani, care au fost recunoscuţi de reclamant ca  autorii faptei.

Alte articole:   ALDE Brașov - campanie de prevenirea cancerului la sân

Suspecta asupra căreia au fost găsiți banii, precum și cei patru tineri din grup au fost reținuți de polițiști, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, și  prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Braşov, cu propunere de arestare preventivă, dar instanța a dispus cercetarea lor în stare de libertate.

Distribuie dacă îți place!
  1. Daca vrei sex cu necunoscute nu te plangedupa BOULE ! Tu ai acceptat sa mergi in parc ! Cat de stupid trebuie sa fi sa nu-ti dai seama ca pute treaba :))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.