blog-logo

Grapă, băgat în „jocurile gay” de Transilvania Expres?!

Grapă, băgat în „jocurile gay” de Transilvania Expres?!

După ce timp de o săptămână şi-a petrecut vacanţa alături de familia sa în Cuba, întorcându-se acasă zilele trecute, consilierul judeţean Sebastian Grapă s-a trezit „pion principal” în scandalul gay care a izbucint la Braşov.

Săptămâna trecută, cotidianul „Transilvania Expres” a publicat în ediţia online un articol care prezenta o declaraţie a lui Rupy Gabor, una dintre persoanele care a apărut în acelaşi dosarul privind traficul de minori în scopuri homosexuale alături medicul cardiolog Horaţiu Rus. Punctul de vedere al lui Rupy Gabor cu privire la acest scandal fusese postat pe site-ul de socializare facebook.

Sintagma misterioasă

Astăzi, într-o conferinţă de presă, Sebastian Grapă a adus copii atât de pe articolul apărut în cotidianul braşovean, cât şi după declaraţia făcută pe facebook de Rupy. Conform acestor documente sintagma „ dnule (Grapa)”, apare doar  în materialul publicat de mytex.ro, fără a exista şi în postarea de pe facebook. „Se vede clar că acele cuvinte au fost adăugate şi nu mă aşteptam ca un ziar care are o prestanţă în Braşov să se complacă la jocurile murdare făcute de unii în prag de campanie electorală. Am făcut şi cerere la DIICOT pentru a ştii dacă numele meu apare cumva în acest dosar. Dacă cineva mă consideră vinovat să facă publice informaţiile, dar care să fie întemeiate. Cred că lupta politică nu trebuie să o purtăm astfel şi să ne implicăm familiile în asemenea scandaluri. Am trei copii şi sunt familist convins şi când m-a întrebat fiica mea ce înseamnă pedofil… i-am spus că vorbim altădată. Până acum, nu am dat pe nimeni în judecată pentru calomnie, dar, acum, m-am văzut nevoit să acţionez în instanţă cotidianul «Transilvania Expres»”, a explicat Grapă.

Alte articole:   SPLT Brașov începe probele la instalația termică

L-a ajutat pe Rupy

Consilierul spune că îl cunoaşte pe tânărul care a făcut declaraţiile pe facebook, fiindcă, cu ani în urmă, i-a oferit sprijin, după ce părăsise unul dintre centrele de plasament. „Cunosc foarte mulţi copii abandonaţi, fiindcă după vârsta de 18 ani statul îi respinge pe cei care vin din casele de copii. Chiar doamna Popescu (Azota Popescu – preşedinta Asociaţiei Catharsis – n.r.) mi-a cerut să-l ajut pe acest băiat, pentru că nu mai avea nici acte, nici ce mânca. L-am ajutat şi atâta tot, fiindcă nu aveam de unde să ştiu cu ce se ocupă în rest. De atunci, l-am mai întâlnit o singuă dată, când a venit la mine cu un cetăţean spaniol, de vreo 70 de ani, căruia îi fuseseră furtae actele şi l-am ajutat să ajungă la Ambasada Spaniei din Bucureşti”, a mai precizat consilierul judeţean, care este şeful Comisiei de Sănătate şi Asistenţă Socială din CJ Braşov.

Distribuie dacă îți place!
  1. miroase a alifie

    Reply
    • Sint doar minciuni.Eu stiu povestea batrinelului spaniol,e adevarata.Pe linga asta Grapa e un afemeiat convins nu un familist convins.O problema are:nu intelege cum unui barbat i poate placea sa fie atins de alt barbat.E impotriva homosexualilor!!!!!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.