blog-logo

Senatorul Marian Rasaliu a trecut de la PDL la PNL?

Senatorul Marian Rasaliu a trecut de la PDL la PNL?

Marian Rasaliu - foto dreapta

Senatorul Marian Rasaliu a anunţat că a trecut de la PDL la liberali. Rasaliu a fost ales în Colegiul Rupea-Făgăraş-Victoria-Codlea.

Senatorul de Braşov Marian Rasaliu deţinea poziţia de secretar al grupului parlamentar PDL.

Senatorul PDL Marian Rasaliu respinge informatiile potrivit carora ar pleca din PDL si spune ca nu va vota motiunea de cenzura a opozitiei. „Nu am semnat nicio demisie, voi ramâne membru PDL”, a declarat senatorul pentru REALITATEA.NET.

„Este o speculaţie, un lucru pus la cale de ‘prieteni’ care au vrut să-mi facă rău. Nu am semnat nicio demisie, nicio adeziune la un alt partid. Voi rămâne membru PDL”, susţine Rasaliu.

Alte articole:   Județele Sibiu și Mureș peste Brașov la capitolul câștiguri salariale

El şi-a explicat informaţiile apărute în presă prin faptul că ar fi fost speculate o serie de discuţii purtate la un moment dat cu reprezentanţii USL.
În privinţa moţiunii de cenzură a USL, senatorul spune că se va comporta ca un membru de partid. „Fac exact ce stabileşte partidul”, a subliniat Rasaliu.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Un gest de o mare moralitate… Mariane, ai rasalit-o de tot.
    Si partidul care l-a primit, unul cu principii foarte solide. Acum pricep de ce nu se legalizeaza prostitutia, fetele le-ar face mare concurenta parlamentarilor.

    Reply
  2. cum zicea cineva pe facebook, i-or fi aratat dosarul

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.