blog-logo

Nimic nou: Puchianu renunţă la candidatură în favoarea candidatului PDL – Nicolae Ţucunel

Nimic nou: Puchianu renunţă la candidatură în favoarea candidatului PDL – Nicolae Ţucunel

Preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare a Judeţului Braşov, Ioan Dumitru Puchianu, a anunţat azi că renunţă la candidatura sa, ca independent, la preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru a-l susţine pe Nicolae Ţucunel.

„Am spus acum ceva timp că voi candida doar dacă sondajele vor arăta că am un avans de minim 5% faţă de Nicolae Ţucunel. Sondajele pe care le avem nu sunt definitive, dar arată că, cel puţin pe municipiul Braşov, suntem aproape egali, cu un mic avans pentru domnul Ţucunel”, a declarat Ioan Dumitru Puchianu, citat de Monitorul Expres.

Având în vedere faptul că Puchianu este la butonul primarului George Scripcaru, anunţul său nu reprezintă o noutate, mai ales că relaţia dintre ei nu este secretă, cei doi afişându-se împreună la Pietrele lui Solomon, cu ocazia petrecerii câmpeneşti a junilor, în Duminca Tomii. La fel, nu mai este un secret că PDL nu are nicio şansă la preşedinţia Consiliului Judeţean, de aceea l-a scos la înaintare pe un alt independent, Nicolae Ţucunel.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Vaccinul Moderna va fi administrat și copiilor de peste 12 ani, din 2 august
  1. Domnul Puchianu nu avea sanse mari sa castige fara un partid in spate. E normal ca domnul Puchianu sa renunte dupa ce si-a negociat voturile cu cei din PDL. E clar ca va candida pentru o functie in viitorul Parlament al Romaniei.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.