blog-logo

Nepăsarea distruge clădirea Liceului de Construcții Montaj din Săcele

Nepăsarea distruge clădirea Liceului de Construcții Montaj din Săcele
O alta mare” realizare” a celor care conduc orasul este inchiderea Liceului de Constructii Montaj din Sacele. Elevii si profesorii au fost transferati la  Victor Jinga.
Primarul spune ca acolo se va realiza un centru cultural cu sali de spectacole si cinematograf. In realitate cladirea se degradeaza pe zi ce trece.  Nici macar geamurile termopan nu mai sunt spalate. Dupa cum se poate vedea, este o cladire cu o insemnatate puternica in istoria localitatii.
Daca mai persista aceasta situatie, in cativa ani riscam sa vorbim la trecut de ea. Vreau sa va spun ca liceul a fost desfiintat cu mult timp inaintea spitalului.
Paul Szasz- Sebes
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident pe DN11, la Popasul Căprioara
  1. Domnul Sebes stie si nu prea stie ce se intampla in urbea lui. In plus, nu vede padurea din cauza copacilor. Desfiintarea liceului de constructii era imperios necesara: nu numai numarul de elevi scazuse alarmant de mult in ultimii 10 ani, ci si calitatea actului educativ. Astfel ca dupa comasarea celor doua licee, municipalitatea a depus un proiect pentru a fi finantat prin Programul Operational Regional, prin care incearca sa suplineasca lipsa unei Case de Cultura a municipiului (vanduta pe bani marunti de fostul edil Vasile Lata).

    Reply
  2. Bate campii autorul! Liceul acela trebuia inchis, desfiintat cu totul, acolo numai scoala nu se facea! Acum acei elevi, viitori infractori, au trecut la Jinga, ca sa strice si acel liceu, desi aici se mai facea cate ceva. Normal ca a ramas cladirea goala! Normal ca i se da alta destinatie! Si daca o face cu bani europeni e foarte bine. Ce, vrea sa se faca totul batand din palme??? Are dreptate Radu: Lata a devalizat Sacelele, iar primarul Nistor se chinuie sa repare ce a stricat acest bolnav!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate