11even revine la Brașovv

11even revine la Brașovv

Sorin Peligrad

După prima ediţie a evenimentelor “11even” din 11.11.2011 în care sute de oameni din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie în cadrul unor evenimente desfăşurate simultan, după o primă ediţie în care oameni cunoscuţi publicului larg sau mai puţin cunoscuţi, dar cu poveşti de viaţă excepţionale au acceptat provocarea de a vorbi în faţa unui auditoriu timp de 11 minute fiecare despre un eşec din viaţa lor, deciziile luate şi schimbările ce au urmat pentru că nu au renunţat să lupte, să spere, să creadă, iată că organizatorii anunţă pentru 2012 o a doua ediţie“11even”, mult mai complexă.

Scopul este acela de a arăta prin discursuri de 11 minute ale celor 11 invitaţi ai evenimentului “11even” că trebuie şi putem fi mai încrezători în propriile forţe, înţelegând că Speranţa, Curajul şi Puterea de a aduce bucurie în jurul nostru sunt elementele care fac diferenţa şi care ne pot ajuta să depăşim diverse provocări şi să perseverăm atât la nivel personal cât şi profesional.
La Brasov, evenimentul „11even” se va desfasura miercuri, 30 mai, la Centrul Cultural Reduta, cu incepere de la ora 18. Acesta va fi precedat, in data de 11 mai, de un eveniment „11even Night” la Ritmo Cafe Brasov – o intalnire neconventionala cu mass-media, partenerii proiectului si un public restrans, alaturi de unul dintre speakerii „11even”, a precizat Sorin Peligrad, unul dintre organizatori.
Participarea la “11even” Braşov se face pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziţionate online accesând linkul http://11even.ro/2012/bilete/, iar preţul acestora este de 50 ron sau de 100 ron [varianta cu Social Event inclusa]. Va invitam sa luati parte la acest eveniment al comunitatii brasovene, cu si despre oameni interesanti din Brasov.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Prelungirea stării de alertă este ”aproape iminentă”. Tătaru susține că e posibilă carantinarea unor localități
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.