blog-logo

Victimele pedofililor homosexuali, racolate prin „Transilvania Expres“

Victimele pedofililor homosexuali, racolate prin „Transilvania Expres“

O nouă dezvăluire privind modul de operare a proxeneților homosexuali pedofili a fost făcută de ziarul online „Puterea“.  Potrivit procurorilor, în ceea ce priveşte activitatea infracţională a italianului Michele Finesso, precum şi a lui Ioan Ene, „modul de operare adoptat este unul ermetic în condiţiile în care traficul convorbirilor şi comunicărilor telefonice este redus. În schimb există bănuiala că aceştia îşi racolează clienţii prin intermediul sistemelor informatice”.

Astfel, din declaraţia martorului cu identitate protejată „Ionuţ”, a rezultat că Finesso şi Ene apelează la Paolo Tofi, care postează anunţuri pe site-urile de socializare, aceasta fiind modalitatea în care clienţii homosexuali pot beneficia, contra cost, de întreţinerea de raporturi sexuale cu minorii puşi la dispoziţie de către Finesso Michele. În declaraţia martorului cu identitate protejată se mai arată că preţul unui astfel de raport sexual este de 200 de euro, fiecare minor primind de la cetăţenii italieni 50 de euro şi alte bunuri.

Alte articole:   Tenis: A 3-a Cupă Dinamo din 2020 va începe la Brașov

În cursul anului 2005, Dodo Ferenc l-a cazat la el în locuință pe minorul D.R. (la acea dată în vârstă de 15 ani) şi ulterior, prin violenţă şi ameninţare, l-a exploatat obligându-l să practice prostituţia. La fel s-a întâmplat, în 2007, cu minorul G.F.  Pentru a găsi victime, traficanții homosexuali au recurs și la publicarea unor anunțuri în cotidianul „Transilvania Expres”la rubrica „Întâlniri pe fir – transsexuali”.

CITEȘTE ȘI:

Distribuie dacă îți place!
  1. Da, la asta mai e bun ziaru ala… la anunturi de genu sau de maici sau taici care te vindeca miraculos!!! :)))))

    Reply
  2. Sa ne spuna Dana, cum este la bulau? Mereu gasesti cate ceva de f…t (facut) :)))) Prietenii stiu unde lucra asta, asta, Dana sau cum o/il chema :))))))))))) Ce ciudat ca in reclama! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate