blog-logo

Scandal monstru într-un club din Predeal

Scandal monstru într-un club din Predeal

Polițiştii din Predeal  au fost sesizaţi, la finele săptămânii tecute, că într-un club din stațiune un tânăr a fost agresat fizic. Oamenii legii au aflat că, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict între două grupuri de tineri din Predeal și Bușteni, aflate la mese vecine.

În urma scandalului, care a avut loc pe terasa și scările de acces din fața clubului,  un tânăr de 26 ani din Bușteni a fost tăiat în zona coapsei stângi de un predelean de 29 ani. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată, iar conform diagnosticului viața nu i-a fost pusă în pericol în urma agresiunii.

Alte articole:   28 februarie: 2.830 cazuri noi de infecții cu coronavirus. 108 la Brașov

În interiorul clubului nu au fost distruse bunuri, însă activitatea acestuia a fost perturbată în urma scandalului, care  a fost de scurtă durata. Polițiștii au identificat persoanele implicate în scandal și au reținut trei dintre ele, agresorul și câte un membru din cele două grupuri, acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar magistrații au dispus ulterior cercetarea lor în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul, iar încadrarea juridică a agresiunii fizice se va stabili în funcție de starea de sănătate a victimei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate