blog-logo

Un drogat dezbrăcat a făcut praf o maşină în Feldioara

Un drogat dezbrăcat a făcut praf o maşină în Feldioara

O patrulă a Secţiei 2 Poliţie Rurală Feldioara, aflată în misiune, la finele sătpămânii trecute,  pe strada Brazilor din comună, a observat  o persoană de sex masculin, cu bustul gol, care spărgea cu o bâtă  geamurile unui autoturism parcat,în timp ce îi înjura pe toţi care treceau  prin zonă.

Poliţiştii l-au imobilizat şi l-au condus la sediul Poliției, unde a fost identificat ca fiind un localnic de 32 ani, iar autoturismul căruia i-a spart geamurile îi aparține. Deoarece prezenta un comportament cu totul atipic, a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov cu o ambulanţă, unde i s-au recoltat probe biologice. Aici s-a stabilit că se afla sub influența unor substanţe halucinogene.

Alte articole:   Sorin Cîmpeanu va propune ca elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a să meargă la şcoală şi în scenariul roşu

Suspectul a  fost reținut de polițiști și prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Braşov cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, procurorii dispunând cercetarea lui în stare de libertate. Polițiștii continuă cercetările, împreună cu colegi de la B.C.C.O. Brașov, pentru stabilirea produselor cu efect halucinogen consumate de suspect.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate