blog-logo

Şumudică: „Nu avem voi să facem niciun pas greşit“

Şumudică: „Nu avem voi să facem niciun pas greşit“

Antrenorul lui FC Brasov, Marius Sumudica, spune ca jucatorii sai au doar varianta victoriei in meciul cu Concordia Chiajna.

„Încercam sa ne revenim dupa o saptamana destul de agitata din toate punctele de vedere, cu acuze la adresa mea, dar si a jucatorilor dupa meciul cu Petrolul. Vom intalni o echipa care in ultimele sase etape a castigat patru meciuri, astfel ca au un moral bun. Trebuie sa fim foarte atenti la acest joc. Vom pregati cu atentie acest joc pe care trebuie sa-l castigam. Cei de la Chiajna au cativa jucatori care pot face diferenta, dar si eu am incredere in proprii jucatori ca ii putem bloca.

Alte articole:   Râurile mici din judeţele Harghita, Covasna şi Braşov, sub avertizare de inundaţii până luni la amiază

Din pacate ma confrunt cu multe probleme de lot pentru acest joc, Cristi Ionescu si Cristi Munteanu sunt supendati, iar alti trei jucatori sunt accidentati. Imi va fi destul de greu sa alcatuiesc primul „11”, insa jucatorii care vor intra in teren trebuie sa inteleaga ca nu avem voie sa facem niciun pas gresit. Nu va fi usor, dar speram ca la finalul meciului noi o sa fim cei care ne vom bucura de castigarea celor trei puncte. Nu este un meci decisiv, tinand cont ca mai sunt 30 de puncte puse in joc. Eu am  incredere in arbitrii romani si cred ca nu vor mai fi probleme cu arbitrajele” , a declarat Marius Sumudică la conferinta de presa organizata astazi de FC Brasov.

Alte articole:   Tichete sociale de 500 de lei pentru elevi. Cererile se depun în prima zi de şcoală

Meciul dintre FC Brasov si Concordia Chiajna, contand pentru etapa a 25-a a Ligii I, se va disputa luni, 9 aprile, de la ora 19.00.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.