blog-logo

Educatori, învăţători şi profesori premiaţi la „Trofeul Dascălilor“

Educatori, învăţători şi profesori premiaţi la „Trofeul Dascălilor“
Sâmbătă, 7 aprilie, la Hotelul Aro Palace, s-a desfăşurat Gala „Trofeul Dascălilor“, organizată de trustul de presă Mix Media Group şi Fundaţia Îngeraşul Meu, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov, manifestare aflată la cea de-a doua ediţie. În cadrul acestui concurs s-au înscris cadre dicatice din învăţământul preuniversitar care au depus un proiect personal desfăşurat cu elevii la nivelul unităţii de învăţământ şi care a avut impact la nivelul comunităţii.
La secţiunea învăţământ preşcolar, „Trofeul Dascăluilui a fost înmânat d-nei Daniela Grădinar de la Centrul pentru educaţie incluzivă de recuperare hipoacuzici Braşov, cu proictul „Şi eu ştiu, şi eu pot!“. La secţiunea învăţământ primar trofeul a fost acordat d-nei învăţătoare Lucia Hilohi de la Şcoala Generală nr. 5- Săcele care a prezentat proiectul: „Şi-n noroi cresc diamante“, iar pentru învăţământ gimnazial, trofeul a fost acordat d-lui Dumitru Avădanei, de la Şcoala generală nr. 2 Braşov cu proiectul TV2BV – O poveste de succes“.

Lucia Hilohi

Doamna învăţătoare Lucia Hilohi, câştigătoarea trofeului la secţiunea învăţământ primar, ne-a declarat că obiectivul proiectului său a fost valorizarea telentelor ţiganilor şi eliminarea marginalizării lor. „Doresc ca prin activităţile ce le desfăşor să atrag copiii la şcoală, să-i fac să iubescă şcoala pe care să o considere a doua casă“ – a precizat d-na Hilohi. „Astfel de cadre didactice sunt un exemplu pentru alţii şi de aceea am sprijinit activitatea dânsei cu tot ce am putut“, ne-a declarat şi directorul Şcolii generale nr 5 Săcele, Florin Moraru. Copiii de la această şcoală au oferit participanţilor un scurt moment artistic.

Alte articole:   WhatsApp lansează noi funcții de confidențialitate: Poți decide cine vede că ești online și cine nu   
Cu toate că încă nu există o secţiune pentru bibliotecari, în finala concursuilui a fost nominalizată d-na Ileana Ciubucă de la Şcoala Generală nr. 8 Braşov cu proiectul „Ora de lectură în bibliotecă“.
Premiul pe care l-au primit toţi participanţii la eveniment a fost recitalul oferit de  renumita soprană Felicia Filip.
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.