blog-logo

publicitate

Cioacă a fost achitat în dosarul cu fraudele informatice

Cioacă a fost achitat în dosarul cu fraudele informatice

23.00 Poliţistul a scăpat de dosarul în care a fost acuzat că a spart email-ul soţiei sale. Judecătoria Braşov l-a achitat azi, dar el nu a fost prezent în sală pentru a-şi afla verdictul. În dosar a mai fost achitat şi hackerul Adrian Niţu, cel care l-a ajutat pe Cioacă să spargă căsuţa de e-mail a Elodiei Ghinescu. Decizia de azi nu este definitivă şi poate fi atacată în termen de 10 zile, precizează Adevărul.

Avocata familiei Ghinescu, Marilena Crina Radu, a anunţat deja că va face recurs. Apărătoarea susţine că se aştepta la o astfel de decizie încă de când a depus la dosar certificatul de deces al Elodiei.

Alte articole:   Ministerul Sănătății susține că pastilele cu iod vor fi distribuite după încheierea campaniei de informare 

9.00 Judecătorii braşoveni trebuie să se pronunţe azi în dosarul în care poliţistul a fost judecat pentru spargerea căsuţei de e-mail a avocatei dispărute Elodia Ghinescu.

Judecătorii ar fi trebuit să dea astăzi săptămâna trecută, dar dar au decis să amâne pronunţarea pentru data de 6 aprilie.

Avocata lui Cristian Cioacă, Maria Vasii, a cerut achitarea clientului ei, întrucât fapta nu există fiindcă Elodia Ghinescu a fost declarată oficial moartă şi astfel nu aveam de-a face cu o infracţiune. La polul opus, avocata familiei Ghinescu, Marilena Crina Radu, a cerut condamnarea cu executare a poliţistului şi consideră că o soluţie de achitare nu ar fi nici corectă nici legală.

Alte articole:   ANM: Vremea se va răci semnificativ, în următoarea perioadă

„Cristian Cioacă nu avea niciun drept să accezeze, să transfere şi să restrictioneze datele informatice ale Elodiei Ghinescu. Nu are ncio relevanţă faptul că Elodia Ghinescu ar fi fost declarată moartă. Achitarea ar fi o soluţie greşită şi vom formula recurs”, a spus Crina Radu, ciatată de Adevărul.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.