blog-logo

Puchianu își pregătește ieșirea din cursa electorală

Puchianu își pregătește ieșirea din cursa electorală

Candidatul independent la Consiliul Judeţean Braşov, Dumitru Ioan Pu­chianu, a declarat că, dacă sondajele de opinie „obiec­tive“ îl cotează cu cel puțin cinci procente sub Nicolae Ţucunel, și el candidat independent pentru președinția Consiliului Județean, se va retrage din cursă şi îl va sprijini pe contracan­didatul său.
Pu­­chianu spune că zilele următoare va campania de strângere de sem­nături pentru susţinerea can­di­da­turii sale, în  şase puncte fixe în oraş, iar în judeţ va avea 26 de echipe mobile.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Penala lui Coliban, city manager la Brașov? Femeile care conduc, de fapt, Primăria
 1. Era de asteptat sa faca pasul acesta de cand au aparut primele zvonuri ca va candida Tucunel. PD-L-ul nu-l mai sprijina pe Puchianu, si-au gasit alt cal de bataie. A doua oara in 4 ani, Scripcaru l-a fentat pe Puchianu, care a bagat destui bani in PD-L si i se promisese ca va avea o sustinere corecta de data asta. Dar pe Scripcaru cine il mai crede?
  Eu as face un test: sa-l puneti pe Puchianu sa aleaga ( voteze) intre Scripcaru si Cancescu. Apoi l-as pune pe Scripcaru sa aleaga ( voteze) intre Puchianu si Cancescu. O sa aveti mari surprize 🙂

  Reply
 2. e criza frate! de asta nu ajung baniiiii pt 2 iepurasi otraviti.e o cursa intre iepure si brosca testoasa.numai ca, spre deosebire de fabula, cancescu va avea peste 3 lungimi, adica peste 60 de procente, cu toti 1000 de contracandidati. sunt niste reguli in marketing-ul electoral pe care strategii PDL-ului le ignora. banii astia de campanie mai bine ii donau unor fundatii care se ocupa de copii cu dizabilitati…si since,isi construiau o imagine mai buna decat ceade acum de pierzatori anuntati in lupta asta inegala..

  Reply
 3. Eu sper sa nu se retraga Pucheanu pentru ca se impart voturile si vor ramane cu buza umflata. Pucheanu si Tucunel conduc mafia lemnului in judetul Brasov, ei candideaza doar ca sa puna mana pe padurile judetului.

  Reply
 4. Puchianu va pleca in aceasta lupta singur pentru ca nu-l sustine PDL, care s-a folosit de el pana acum, iar la cate dosare are la activ acest domn Puchianu nu cred ca va scoate 2 %.

  Reply
 5. Si-a dat si el seama ca nu are nicio sansa.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.