blog-logo

Bursa locurilor de muncă, la Casa Armatei

Bursa locurilor de muncă, la Casa Armatei

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov va organiza prima bursă a locurilor de muncă din acest an, în data de 27 aprilie, incepand cu ora 9.00, la sediul Casei Armatei din Brasov, Str. Muresenilor, nr. 29.

Bursa din 27 aprilie este o bursa generala a locurilor de munca, ce se desfasoara la nivel national si se adreseaza tuturor persoanelor interesate in gasirea unui loc de munca.

Pe aceasta cale informam agenţii economici că participarea la bursă este gratuită şi  reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Alte articole:   Accident cu 3 victime, în Brașov

Pana la aceasta data au fost contactati peste 600 de agenti economici din judetul Brasov, urmand ca in perioada urmatoare cei care detin locuri de munca vacante sa completeze formularul privind situatia locurilor de munca vacante si sa-l depuna la sediul Agentiei.

Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor  beneficiază de facilităţile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.

Agenţii economici interesaţi să participe la acest eveniment, sunt asteptati sa ne contacteze din timp, trimiţându-ne oferte de locuri de muncă vacante la numărul de fax:0268/412.552 sau pe adresele de e-mail: bv_buget@ajofm.anofm.ro sau office@ajofm-bv.ro, în care să specifice opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.

Alte articole:   Campanie de colectare a deșeurilor electrice, în weekend, la Brașov

Data limita pentru depunerea ofertelor de locuri de munca vacante este 25.04.2012 ora 14:00.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate