„Peneş Curcanul“ face pui şi mai angajează 700 de muncitori

„Peneş Curcanul“ face pui şi mai angajează 700 de muncitori

Cătălin Muntean

Patronul companiei „Peneş Curcanul“  din Codlea, Cătălin Muntean, spune că a reuşit să creeze la în jur de şapte sute de locuri de muncă, şi cu ajutorul unor proiecte ce vor fi realizate din fonduri proprii, dar şi cu bani europeni va angaja încă şapte sute de oameni.

Astfel se vor realiza o secţie de tranşare ambalare şi o secţie de semipreparate, o fabrică de nutreţuri combinate şi silozuri de stocare cereale, o fermă de creştere curcani şi o secţie de incubaţie curcani.
Potrivit MIX TV, 33 de milioane de euro a fost cifra de afaceri a firmei pentru anul trecut, iar reprezentanţii companiei de producţie a cărnii de curcan estimează pentru anul acesta o creştere a cifrei de afaceri, care va ajunge până la 45 de milioane de euro.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Tătaru spune că va exploda numărul de cazuri de infectări la Brașov, dar nu se pune problema carantinei
Loading...
loading...
  1. bravo admir foarte mult oamenii care creeaza locuri de munca felicitari domnule Catalin Muntean.

    Reply
  2. si daca vreau si eu un loc de munca la penes…care e procedura te duci la fabrica si ceri un loc de muca sau cum e? eu am experienta imn mai multe domenii la curcaniin ce priveste semiprepererea.

    Reply
  3. inca mai astept un mail din partea dumneavoastra si potina seriozitate

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.