Un brașovean, țepar de profesie în Vaslui

Un brașovean, țepar de profesie în Vaslui

Un brașovean, în vârstă de 35 de ani, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui după ce a  păcălit mai multe gestionare ale unor magazine. Acesta a reușit să le ia banii folosindu-se de numele unei firme cunoscute de produse din carne.

Bărbatul a fost prins ieri chiar în momentul în care vroia să îşi pună în aplicare planul. Brașoveanul a acționat în perioada februarie – decembrie 2011. Acesta s-a prezentat la cinci magazine mixte de cartier din Vaslui, care nu erau dotate cu sisteme de supraveghere, afirmând că este agent comercial sau director de vânzări la o firmă cunoscută de produse din carne.

Alte articole:   Accident rutier cu o victimă, pe DN13!

În fiecare caz a solicitat gestionarei să ia legătura cu administratorul societăţii comerciale pentru a-i face o ofertă legată de vitrine frigorifice sau de alimente perisabile, cu plata la 3 luni de zile. Discuta telefonic cu persoana respectivă şi deşi oferta nu era acceptată, bărbatul dădea de înţeles gestionarei că poate primi un avans, el continuând să poate un dialog imaginar la telefon pentru a fi cât mai convingător. Apoi completa o chitanţă cu suma de 498 lei, document pe care aplica în fals ştampila cu numele firmei. În momentul în care preda chitanţa, primea de la gestionară banii, potrivit adevarul.ro.

Braşoveanul nu este la prima abatere, el fiind cunoscut cu antecedente penale pentru infracţiuni de înşelăciune şi fals. Pe numele lui instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

Alte articole:   Viceprimarul Costel Mihai cere autorităților să verifice staţia de asfalt are funcționează fără aviz
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate