blog-logo

Concert BZN la Braşov!

Concert BZN la Braşov!

Trupa olandeză BZN revine în Romania. Dupa succesul avut la Sibiu în luna decembrie a anului trecut, soliştii formaţiei, Jan Keizer şi Anny Schilder, revin pe plaiuri autohtone cu show-ul „BZN Best of”. La începutul lunii iunie cei doi, însoţiţi de alţi 8 muzicieni, vor susţine două recitaluri de excepţie: pe 4 iunie la Braşov, la Patinoarul Olimpic şi pe 6 iunie la Iaşi, la Sala Polivalenta.

Cei care vor participa la concertul celebrei formaţii vor avea parte de două ore de muzică live şi vor fi purtaţi înapoi în timp pe ritmurile anilor ’70-’80 de melodii precum „Blue eyes, blue eyes”, „Dance dance” sau „Mon amour”.

Alte articole:   Studiu: România, printre statele UE cu cea mai scăzută rată a şomajului, în octombrie

BZN este unul dintre cele mai populare nume ale muzicii europene din anii ’70-’80. Trupa s-a lansat în 1966 sub titulatura de Band Zonder Naam (Trupa fara Nume), Jan Keizer şi Anny Schilder fiind cele doua voci de aur ale trupei.

În cei peste 40 de ani de carieră muzicală, aceştia au produs peste 40 de albume şi mai mult de 400 de melodii. În perioada ’70-’80 concurau pe scenele lumii cu ABBA, Beatles, Rolling Stone sau Pink Floyd. Trupa a suferit de-a lungul anilor modificări, atât ca gen muzical abordat cât şi ca şi componenţă. În formula cu Anny Schilder co-solist, alături de Jan Keizer, BZN a înregistrat cele mai mari succese.

Alte articole:   România a primit trei miliarde de euro pentru menținerea locurilor de muncă

Biletele pentru spectacol se pun în vanzare online pe bilete.ro, eventim.ro, biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro si concertbzn.ro.

Distribuie dacă îți place!
 1. Nu apare pe nici un site dintre cele mentionate, evenimentul postat aici! De cand se pun in vanzare biletele?

  Reply
 2. 0733.110.714 – un nr. te telefon unde poti obtine informatii

  Reply
 3. Dane…cu tot respectul…schimba poza.
  Jan Kaizer cu AnnieSchilder vin la Brasov (in poza e Carola Smit)

  Reply
 4. Biletele pentru spectacol se pun în vanzare online pe bilete.ro, eventim.ro, biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro si concertbzn.ro
  Libraria St.O.Iosif si Xerox-ul de vis-a-vis de STAR

  GRABITI-VA…BILETELE SUNT PE TERMINATE !!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.