blog-logo

Piețe volante în Răcădău, în Piaţa Unirii şi în Piaţa Sfatului, de Paște

Piețe volante în Răcădău, în Piaţa Unirii şi în Piaţa Sfatului, de Paște

Până la Paşti, vor fi două perioade în care astfel de pieţe vor fi deschise în diferite zone ale oraşului: 5 – 8 aprilie şi 12 – 14 aprilie. Programul de amplasare a pieţelor volante în diferite zone ale oraşului va fi reluat şi în acest an de către Serviciul Administrare Pieţe din cadrul Primăriei Braşov. Primele astfel de pieţe vor funcţiona în perioada 5 – 8 aprilie, în trei locaţii din municipiul Braşov.

S-a ales această perioadă pentru ca braşovenii să se poată să se aprovizioneze cu cele necesare, fructe şi legume proaspete, încă dinaintea sărbătorii de Florii. „Vor fi pieţe volante de dimensiuni mari. Braşovenii le pot găsi pe pietonalul din Răcădău, în Piaţa Unirii şi în Piaţa Sfatului. În toate aceste trei locaţii vor putea fi găsite fructe şi legume proaspete. Iar în Piaţa Unirii vrem să aducem două asociaţii de producători agricoli, din Stupini şi din Târgovişte. În ceea ce priveşte Piaţa Sfatului, aici va fi şi o expoziţie cu vânzare a florilor”, a declarat viceprimarul Miklos Gantz pentru Bună Ziua Brașov.

Alte articole:   Au dat „lovitura” vieții: 140.000 de euro furați dintr-un autoturism!

A doua perioadă în care vor fi amplasate pieţe volante este chiar înainte de Paşte. În perioada 12 – 14 aprilie vor fi amenajate pieţe volante pe pietonalul din Răcădău, în Piaţa Unirii şi în cartierul Triaj, lângă capătul liniei RAT 1. Acest tip de activitate va continua pe tot parcursul anului în toate zonele în care nu există pieţe agroalimentare publice, pentru ca braşovenii să se poată aproviziona cu produse proaspete.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.