Patru bloguri braşovene în finala Roblogfest 2012

Patru bloguri braşovene în finala Roblogfest 2012

Aflat la ce-a de-a 7 ediţie, Roblogfest este cel mai important concurs dedicat site-urilor şi blogurilor din România. Anul trecut premiul pentru cel mai popular blog a fost câştigat de PrinBraşov.com. Şi anul acesta sunt înscrise în competiţie câteva bloguri şi site-uri din Braşov.

Oricine poate vota pentru blogul/site-ul preferat, e nevoie doar de un cont pe site-ul www.roblogfest.ro. Iată şi care sunt site-urile braşovenilor.

La categoria Sport: 7sport.ro. Este un site la care scriu mai mulţi ziarişti de sport din Braşov. [link de votare]

La categoria Cel mai popular: George-Damian.ro. Este un istoric şi jurnalist braşoveni care a tradus, în premieră, jurnalul lui Andreas Hegyes pentru site-ul Cultura prin Brasov. Dacă-i cereţi, vi-l şi trimite pe e-mail, în format e-book. O carte interesantă. Detalii aici, link de votare aici.

La categoria Travel: cupluta.ro. Blogul unei expediţii, evident, cu pluta, la care au participat doi braşoveni adoptaţi: Bogdan Dăscălescu şi Alexandru Tabalae. [Link de votare]

La categoria site-uri: LucruriGratis.ro. Este un site pe care puteţi da gratis lucruri de care nu mai aveţi nevoie prin casă. Creat de braşoveanul Cristi Mosora. [Link de votare]

Alte articole:   Se întrerupe gazul metan pe câteva străzi din Braşov şi Predeal
Loading...
  1. Anul trecut am mers ceva premii in Brasov 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap