Energia, bypass-ul, stentul și „băieții deștepți” de la Brașov

Energia, bypass-ul, stentul și „băieții deștepți” de la Brașov
Mihai David si Calin Filimon Costan, Foto: gazetadecluj.ro

Mihai David si Calin Filimon Costan, Foto: gazetadecluj.ro

Dacă analizăm evenimente recente, se vede ușor că o parte din sponsorii lui unor candidați la diverse funcții în stat au ajuns după gratii datorită ilegalităților operate în defavoarea statului român pe care, încâ, îl fură cu atâta nonșalanță grație unor afaceri  caracterizate de obscuritate, lipsă de transparență și monopol.
Mafia „băieților deștepți” din energie acționează și la Brașov prin intermediul unor indivizi care de cele mai multe ori sunt treseiși politici, și își colorează portofelele în funcție de cei care dețin vremelnic frâiele puterii.
Un astfel de exemplu este Mihai Ciprian David – traseist pesedist cu portofel portocaliu și mai nou uneperist adică un roșu ciudat care este legat ombilical de Bogdan Buzăianu cu care a operat mai multe țepe destinate poporului român care plătește ca fraierul facturi umflate, pentru bunăstarea și prosperitatea „băieților deștepți”.
Bogdan Buzăianu s-a implicat în mai 2011 prin intermediul societăţii Selectra AG, al cărei președinte este, în sponsorizarea şi lansarea la Viena a asociaţiei Center for Global Dialogue and Cooperation („Centrul pentru Dialog Global şi Cooperare“)  – CGDC, printre fondatorii şi sponsorii căreia se numără Stamen Stantchev (secretar general şi fondator), alături de fostul preşedinte al Bulgariei, Petar Stoyanov.
„Băiatu” adică Mihai Ciprian David a fost și artizanul unui contract de livrare energie electrică pentru Patinoarul Olimpic din Brașov, aflat în ograda și în „dosarele” primarului portocaliu George Scripcaru, pentru care Mihai David este un apropiat „consilier” mai ales că vărul său Dragoș David – demn reprezentant al României la Bruxelles este unul dintre „tătucii” portocaliilor din Brașov.
Cu toate că în 2006 contractele de livrare energie electrică de genul celor făcute cu Patinoarul Olimpic Brașov au fost interzise de ministrul Codruț Sereș (și el „băiat”), în 30 iulie 2010, maestrul de ceremonii financiare Mihai David pe atunci boss la Hidroelectrica și consilier al urbei noastre a semnat contractul în cauză trecând peste prevederile legale.
„Băieții deștepți” din energie rămân mereu credincioși idealului de a țepui statul român și implicit pe cetățenii săi, și în acest context Mihai David partener de bussinesuri serioase cu Costan Simina Mariana atacă primăria Brașov și obține contracte de furnizare de căldură și apă caldă cu celebra companie Bepco.
Pentru ca totul să fie ca la carte, Bepco preia în final Centrala Electrică de Termoficare din Brașov aflată la fel ca și Patinoarul Olimpic, în grădina și în dosarele primarului George Scripcaru.
Rețeaua țesută cu multă atenție de Bogdan Buzăianu, aflat conform unor surse electronice de informare, în diverse relații cu afaceriști ruși proveniți din fostele servicii secrete, se extinde la Brașov și-l include și pe „celebrul” Călin Filimon Costan – unul dintre puținii români nominalizați de Forbes ca fiind unul, dintre cei mai bogați (nu îmbogățiți) români.
„Pionul” Călin Filimon Costan se regăsește în conexiuni directe cu „maestrul” Bogdan Buzăianu pe tema țepelor cu energie electrică aplicate sistematic celor mulți și săraci care își fac credite pentru a plăti facturile de curent.
La o simplă căutare pe Google, bossul de la ICCO apare cu multe dosare în curs, de la celbra operațiune „Condor” (fosta ICS Alimentara) până la inginerii din zona energiei electrice, a sănătății și a altor „lucrări” câștigate cu complicitatea celor cărora le-a schimbat forma buzunarelor bătute de vănt până mai ieri.
Experimentatul manager Călin Filimon Costan se înfruptă, cu siguranță legal și din nevoia de supraviețuire a celor care stau rău cu inima, prin intermediul Clinicilor ICCO unde, alți băieți bine școliți în tainele cardiologiei intervenționale, chirurgiei cardiovasculare și ortopedie – traumatologie te operează aprope instantaneu de câteva mii de euro.
Apropo de operații sau mai bine de operațiuni se pare că în urmă cu ceva vreme un procuror care stă bine cu inima a studiat modul de întocmire a documentației de clasificare pentru pentru Clinicile ICCO, pornind de la diverse suspiciuni reclamate de „inimoși”.

Alte articole:   Conferință la Brașov: Aplicațiile Ozonoterapiei în Medicină

Urmează dezvăluiri pe weekend despre Buzăianu Bogdan și ” băieții” lui.

Loading...
  1. Sper ca atunci cand ajunge USL la guvernare sa nu mai existe asa-zisii „baieti destepti”…

    Reply
  2. […] Energia, bypass-ul, stentul și “băieții deștepți” de la Brașov […]

    Reply
  3. […] Energia, bypass-ul, stentul și “băieții deștepți” de la Brașov […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap