PPDD promite reduceri de taxe și impozite

PPDD promite reduceri de taxe și impozite

 

Ovidiu Fodor, preşedinte UNPR Braşov

Ovidiu Fodor, liderul organizaţiei municipale Brașov a Partidului Poporului, spune c[ forma’iunea poate ob’ine o majoritate la alegeri, „având în vedere că în ultimele sondaje PPDD are deja 26% din voturile electoratului”. Fodor a spus că în cazul în care PPDD va obţine majoritatea în alegeri va propune înjumătăţirea taxelor şi impozitelor locale pe proprietate.

„Acum se plăteşte un impozit de 1,8% din valoarea clădirii, dar noi vom cere reducerea acestui procent la 1% din valoarea clădirii. De asemenea, vom solicita şi reducerea cu 20% a impozitelor pe maşini, pentru că este inacceptabil ca pentru un Aro vechi să se plătească un impozit anual de 4.000 de lei. Noi oricum credem că maşinile cu o capacitate mare a motorului consumă foarte mult combustibil, iar în preţul acestora sunt deja destule taxe şi impozite ca să nu se mai adauge şi un impozit local”, a spus Fodor, citat de bzb.ro.

De asemenea, liderul organizaţiei municipale a PPDD a spus că „analizăm posibilitatea ca Primăria Braşov să acorde celor care vor dori să facă o afacere mai mult de cei 20.000 de euro promişi prin programul partidului, cu condiţia să creeze mai mult de cinci locuri de muncă, pentru că pe noi în acest moment asta ne doare, că nu avem locuri de muncă bine plătite”. „În numai doi ani populaţia Braşovului a scăzut cu 30.000 de persoane. Dacă se păstrează acest ritm, în câţiva ani Braşovul va dispărea cu totul”, a mai spus sursa citată. Reprezentanţii PPDD au mai anunţat şi că vor aloca o atenţie mărită pensionarilor, care au de suferit foarte mult din cauza pensiilor mici, a sănătăţii şi chiar a transportului în comun.


Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Blazon al principelui Gabriel Bethlen, descoperit în Cetatea Făgărașului
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.