Păcălelile Puterii și Opoziției de 1 aprilie

Păcălelile Puterii și Opoziției de 1 aprilie

Se apropie 1 aprilie, ziua păcălelilor. S-au pregătit de 1 aprilie atât Puterea (PDL, UNPR, UDMR) cât şi Opoziţia (PSD, PNL şi PC), adică cei care s-au aflat cu schimbul la guvernarea României şi care, încă, nu au fost traşi la răspundere penală pentru faptele lor de genocid şi  subminarea economiei naţionale în ultimii 22 de ani. Pentru a nu se păcăli (ei, însăşi) cu puşcăria, parlamentarii au eliminat din Codul penal infracţiunea de subminare a economiei naţionale !

După ce au sărăcit ţara şi pe cetăţeni, Puterea şi Opoziţia caută să  păcălească alegătorii prin sondaje măsluite, inoculându-le ideea  că actualii  deţinători ai fotoliilor de Primari şi Preşedinţi de Consiliu judeţean sunt cei mai îndreptăţiţi să rămână pe funcţii !!! Aceşti farisei ai politicii îşi exprimă autoevaluările cu atâta seninătate, ca şi cum – tu, ca alegător – n-ai avea altă alternativă şi trebuie să le dai votul în alb, că aşa zic sondajele !

Alte articole:   Scandal monstru în PNL Brașov, după demisia unui important lider local

De fapt, românii au fost păcăliţi cu modificărea Legii electorale de alegere a primarilor şi preşedinţilor de Consilii judeţene într-un singur tur de scrutin. Prin înţelegerea tacită dintre actuala Putere şi Opoziţie, s-a renunţat la alegerea acestora din două tururi de scrutin, o soluţie cu adevărat democratică în desemnarea unui lider local şi a unei majorităţi fireşti în Consiliile locale şi judeţene, dar PRM-ul şi PNG-ul invită cetăţenii la vot şi-i îndeamnă să voteze împotriva falsificatorilor, ipocriţilor şi vorbăreţilor de pe canalele lor private de televiziune.

Se ştie că, mulţi dintre ei i-au păcălit pe alegători cu ofertele electorale din iunie 2008 şi nu au făcut ce au promis, iar alţii au dosare penale pentru corupţie. Unii dintre primarii de mari municipii au fost condamnaţi la închisoare. Alţi primari din alte municipii, oraşe şi comune se bucură de tergiversarea sau amânarea dosarelor ori a proceselor penale aflate pe rolul instanţelor judecătoreşti, din cauză că servesc Puterea. Dar corupţia le-a fost şi le este dragă la foarte mulţi dintre aleşii locali de pe listele PDL, PNL, PSD, UDMR, PC şi UNPR. Aceste partide cred că îi pot păcăli pe alegători cu alte gogoşi electorale şi prin fluturarea unor sondaje neadevărate pregătesc, în fapt, fraudarea alegerilor locale. Au experienţa a câte 3-4 mandate consecutive, cunosc psihologia turmei şi nu vor să schimbe nimic la nivel local în detrimentul baronilor loiali intereselor de partid.

Alte articole:   Accident între Cristian și Brașov, cu o victimă

Fiind anul Caragiale, alegătorul se întreabă : eu cu cine votez ? Liderii PRM şi PNG, de la nivel central şi local, îi vor ajuta pe alegători să iasă din această dilemă şi le solicită cetăţenilor să voteze cu încredere candidaţii înscrişi pe listele Partidului România Mare. Spre deosebire de precedentele alegeri locale, când atât Puterea cât şi Opoziţia au folosit sloganul „SCHIMBAREA”, acum l-au înlocuit cu cel de facto : „LA VREMURI NOI, TOT NOI !

Cristian Stănescu

Președintele PRM Brașov

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate